برنامه شنبه شب جهان آرا به موضوع آسیب شناسی وضعیت رسانهای کشور اختصاص داشت که با میزبانی از ابوالقاسم طالبی، کارگردان سینما این موضوع مورد بحث و بررسی دقیق قرار گرفت.
این کارگردان سینما در برنامه جهان آرا حول موضوع برنامه بحثهایی را مطرح کرد که با هم بخشهای مهم آن را مرور میکنیم.
طالبی در مورد سابقه بیبیسی در پیش از انقلاب اسلامیگفت: بی بی سی در هنگامه انقلاب، برنامه داشت که رهبر بعد از امام خمینی (ره) را مشخص کند، که دکتر سنجابی و بازرگان و اعضای نهضت آزادی بودند.
وی افزود: در خیابان دیدم یک خانمیپشت فرمان نشسته و مدام بوق میزند، اعتراض کردم، گفت فان است! بخشی از معترضان اینگونهاند و همه چیز را به سرگرمیگرفتهاند.
این کارگردان سینما تاکید کرد: همان کاری که غربیها با اوکراین کردند و این کشور را خلع سلاح کردند، میخواستند در برجام با ایران بکنند، نشانهاش هم وقتی که روحانی در جمع مردم گفت برجام ۲ و ۳ در راه است. آمریکا همه رسانهها را علیه جمهوری اسلامی سر خط کرده، حتی سوسیالیستها.
وی در ادامه با توجه به وضعیت جاری دولت ایران و تلاش غرب در مقابله با آن گفت: دیدند دولتی در ایران بر سر کار آمده که با وجود تحریمها در حال کار کردن است، نفت فروش میرود و ایران در حال عضویت در سازمان همکاریهای شانگهای است، پس تصمیم گرفتند این روند را متوقف کنند، اما جنگ، راهش نیست.
طالبی با اشاره وضعیت اقتصادی امروز کشور گفت: میدانستند اگر اوضاع اقتصادی ایران بهتر شود، دیگر نمیتوانند کسی را به اعتراض وادارند، آن هم بعد از ۳ سال که مدارس ایران تعطیل بود و دانشآموزان در اختیار فضای مجازی بودند بنابراین روی آنها حساب کردند. دشمنان دنبال یک سوژه بودند که ابتدای مهرماه برایشان فراهم شد.
او می گوید: جنگ هیبریدی علیه جمهوری اسلامیبه راه افتاده، یعنی هم خون میریزند و همه جنگ رسانهای به راه میاندازند. رسانههای ایرانی مدام آگهی پخش میکنند، ولی ایران اینترنشنال بدون آگهی، ۲۴ ساعته برنامه پخش میکند، واکنش ما چه بود؟
این کارگردان سینما با اشاره به مسئله تحریم انتخابات تاکید کرد: بعضی که انتخابات را تحریم کردند و نیامدند، حالا میگویند ما را کنار گذاشتید که وضع اینگونه شد! در سوریه هم با هشتگسازی کار را شروع کردند.
به گفته طالبی، دشمنان جنگ هیبریدی علیه جمهوری اسلامیبه راه انداختهاند، ولی خسته شدهاند، چون به تکرار افتادهاند و حالا دنبال یک دختر هستند که بکشند و باز هم احساسات مردم را تحریک کنند.
طالبی در مورد برخی سلبریتیها و اظهاراتشان گفت: سلبریتیای داریم که خودش در گروه «پیکار» بوده و الان هم فرزندش در خارج از کشور است و حالا چپ و راست، علیه جمهوری اسلامی موضع میگیرد و خیال میکند کسی گذشتهاش را نمیداند؛ مطبوعات انقلابی باید این موضوعات را شفاف کنند.
وی با نام بردن از دو رئیس جمهور پیشین ایران گفت: خاتمی و روحانی، دو رئیس جمهوری بودند که بیشتر از همه حرف از آزادی زدند، پس چرا خودشان اصل ۲۷ قانون اساسی را اجرا نکردند؟ میگویند گفتگو کنیم، نماینده و آدم معترضان کیست که بیاید و از درون کشور گفتگو کند؟ نه اینکه حرف آمریکا را بزند
طالبی با اشاره به مسئله حجاب در ایران گفت: در وقایع اخیر، به نقاط قوت کشورمان حمله کردند، مثل حجاب زنان. اینها دارند به آن بانوی پزشک با حجاب و ورزشکار با حجاب ایرانی توهین میکنند، زیرا زنان ما بدون اینکه زیباییهای جسمی خود را نشان دهند موفق شدهاند و فلسفه غرب را به چالش گرفتهاند.
وی در پایان با اشاره کوتاهی به فعالیت رسانهای عربستان علیه ایران افزود: آنهایی که زیر دشداشه بن سلمان نشستهاند و دلار میگیرند بدانند که با این کارهای رسانهای، هیچ وقت خدشهای به جمهوری اسلامی وارد نمیشود و ملت ایران پشت هم ایستادهاند.