خدمات تخصصی درمان اختلالات خواب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مراجعان ارائه می‌شود.

مهناز امینی رئیس کلینیک خواب بیمارستان امام رضا (ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کلینیک خواب طی سال‌های اخیر موفقیت‌های چشمگیری به ویژه اطلاع رسانی به جامعه، بیماران و تشخیص درمان آن‌ها داشته و توانسته است به خوبی مشکل گشای بیماری‌های ناشی از خواب در مراجعان باشد.

 او با اشاره به اینکه کلینیک خواب بیمارستان امام رضا (ع) از سال ۱۳۸۸ با هدف ارائه خدمت به بیماران با تشخیص و درمان اختلالات خواب راه‌اندازی شد، افزود: مشکلات مرتبط با خواب که عمدتا در یکی از این ۶ دسته بی خوابی، پرخوابی، راه رفتن در خواب، حرف زدن، خروپف و آپنه خواب، اشکال در زمان یا فاز خواب (دیر خوابیدن، دیر بیدار شدن)، اختلالات حرکتی خواب (سندرم پای بی قرار) قرار می‌گیرد در این کلینیک تشخیص و اختلالات با حضور پزشک معالج برطرف می‌شود.

رئیس کلینیک خواب بیمارستان امام رضا (ع)   با بیان اینکه مراکز کلینیک خواب دارای اتاق بیمار و اتاق مانیتور است ادامه داد: بیمار در اتاق خود بستری شده و پس از اتصال لید‌ها به اندام‌های مختلف وی، در اتاق مانیتور تحت نظارت قرار می‌گیرد و اقدامات لازم از همان اتاق برای بیمار انجام می‌شود.

 امینی با اشاره به اینکه همچنین پزشک فوق تخصص ریه، فلوشیپ خواب و تکنسین خواب در این مرکز مشغول ارایه خدمات هستند، بیان کرد: خوشبختانه تاکنون فلوشیپ‌های خواب، در این دانشگاه آموزش‌های لازم را فرا گرفته اند و ماهانه تعداد افراد زیادی به این مرکز جهت بستری و دریافت خدمات مراجعه می‌کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.