معما و نظایر آن، به طور قابل اندازه گیری و ملموسی، به پویا نگه داشتن مغز، بهویژه در سنین بزرگسالی کمک میکنند. به آنها فراتر از سرگرمی بنگرید، هر چند سرگرمی هم هستند همه ما به ویژه در سنین بزرگسالی، نیاز بیشتری به فعال و پویا نگه داشتن مغز داریم.
تستهای هوش الزاماً برای سنجیدن هوش نیست، مهمتر از آن، برای به چالش کشیدن هر چند نه دشوار مغز است.
تست هوش این روزها توجه درصد قابل توجهی از مردم را به خود جلب کرده است. عموم افراد علاقه دارند تا خود را از جنبههای مختلف هوش مورد آزمایش قرار دهند. از بین این همه تست هوش، کدام یک بهتر است؟ یک تست هوش خوب باید معتبر، قابل اعتماد و علمی باشد و تمام جوانب مهم را در نظر بگیرد.
یکی از چالشهای ذهنی جالب انجام معما و تستهایی است که شامل اعداد و ارقامی است که به راحتی نمیتوان رابطه آنها را تشخیص داد. این معما توسط سایت gotumble.com طراحی و منتشر شد، طراح این معما به شرکت کنندگان برای حل آن پیشنهاد داشت که دامنه فکرشان را از داخل باکس معما فراتر برده و به روشی که به سادگی بین اعداد ایجاد میشود فکر کنند.
یک معمای ریاضی جالب برای محاسبات اعدادی ساده در یکی از وبسایتها منتشر شد که به طور میانگین از هر ۱۰۰۰ نفر شرکت کننده در این تست تنها یک نفر موفق به پاسخ درست شد.
چند ردیف محاسبه ریاضی با جواب البته جوابی که متفاوت با آنچه به روش معمولی به ذهنتان میرسد میبینید که آخرین محاسبه بدون جواب باقی مانده است و شما باید به روش اجرا شده برای اعداد قبلی آن را به دست آوردید.
جواب معمای ریاضی
روش حل این معما به این نحو است که حاصل جمع دو عدد با عدد دیگری جمع زده میشود به این روش که برایتان خواهیم گفت.
ابتدا ۱+۴=۵ کاملا صحیح و منطقی است.
در خط بعد ۲+۵ =۱۲ شده است چطور؟ به این روش که ابتدا ۲+۵ شده سپس عدد ۵ که جواب محاسبه خط قبلی است به جواب محاسبه اضافه شده است.
خط بعدی ۳+۶ را داریم که جواب آن ۹ است، اما جواب نوشته شده ۲۱ است یعنی باز هم قانون خط دوم اجرا شده است، پس سوال خط چهارم یعنی معمای اصلی هم باید با همین روش حل شود که به این ترتیب جواب معما اینطور خواهد بود:۸+۱۱=۱۹، اما طبق قانون باید عدد ۲۱ را که حاصل محاسبه خط قبلی است را به آن اضافه کنیم، یعنی ۱۹+۲۱=۴۰.
منبع: همشهری آنلاین
و این موضوع ناقض اصول مسایل ریاضی هست
چون مسایل ریاضی ممکنه صدها راه حل متفاوت داشته باشند ولی در تمام. روشها پاسخ صحیح ثابت و یکسانه
96 پاسخ صحیح هست که ضمن تبعیت از قاعده خطوط قبلی بصورت مستقل مخاسبه میشه و با تغییر ترتیب محاسبه مسایل قبلی پاسخ تغییر نخواهد کرد
(2*5)+2=12
(3*6)+3=21
(8*11)+8=96