مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۵ درصد محصولات باغی استان به دلیل نبود صنایع تبدیلی از بین می‌رود.

ابراهیم شیرانی با اشاره به اینکه ۲۵ درصد محصولات باغی چهارمحال و بختیاری به دلیل نبود صنایع تبدیلی از بین می‌رود، گفت: گاهی در موارد محدود این محصولات به صورت نیمه صنعتی و خانگی به فرآورده‌هایی نظیر مربا و لواشک تبدیل می‌شود.

مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال وبختیاری با اشاره به اینکه ایجاد صنایع تبدیلی برای محصولات باغی استان نیاز به سرمایه‌گذار دارد، ادامه داد:، اما از سوی دیگر ساخت کارخانه عظیم در استان برای ۲ الی سه ماه کاری برای سرمایه‌گذار صرفه اقتصادی ندارد.


بیشتر بخوانید


وی ادامه داد: لذا مدیریت صنایع چهارمحال و بختیاری تعدادی مجوز برای صنایع کوچک نیمه صنعتی ویژه متقاضیان به خصوص در چم‌چنگ صادر کرده است، اما این تعداد جواب‌گوی این حجم ضایعات باغی استان نیست.

شیرانی در پایان با بیان اینکه ضایعات زردآلو کمتر است، اظهار داشت: غالب ضایعات در محصولاتی باغی هلو است زیراکه فصل برداشت این محصول در پاییز است و باد‌های این فصل موجب ریزش میوه می‌شود.

وی گفت: ضربه‌ای که به هلو وارد می‌شود آن را بی‌کیفیت می‌کند و همین امر سبب تبدیل هلو به محصول درجه سه می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.