بازار مسکن این روزها تشنه یک شوک برای نجات از شرایط رکود تورمی است.شرایطی که علاوه بر رشد و افزایش قیمت مسکن در بازار شاهد رکود و عدم درخواست متقاضی هستیم.
به گفته بسیاری از کارشناسان این شرایط برای بازار خرید مسکن زمینه ساز قفل شدن معاملات میشود.
گفتنی است بسیاری از کارشناسان عنوان میکنند که اگر دولت بخشی از واحدهای مسکن مهر و همچنین واحدهای نهضت ملی که ازسال گذشته برنامه اجرایی آنها را در دستور کار خود قرار داده به بازار تزریق کند، شاهد بهبود و تقویت آن خواهد بود.
از سوی دیگر رستم قاسمی وزیر راه وشهرسازی هم در جدیدترین اظهار نظرهای خود در حوزه مسکن چند روز پیش وعده تحویل زمین بهمتراژهای ۲۰۰ تا ۳۰۰ متری و ساخت تدریجی را داده بود که همین خود میتواند زمینه ساز افزایش انگیزه برای متقاضیان شود.
دولت اعلام کرده است که در تمامی شهرهای جدید اراضی لازم برای ساخت مسکن در شهرهای جدید را تامین کرده بنابراین از اینطریق متقاضیان میتوانند اقدام به ساخت مسکن به صورت تدریجی میکنند.
تخصیص زمین متقاضیان را خانه دار نمیکند
براساس این گزارش مهدیاری یکی از متقاضیان که در این طرح ثبت نام کرده بود گفت: تخصیص زمین شاید در ابتدا بسیار بزرگ وخوب باشد، اما هزینههای ساخت مسکن با این میزان تسهیلات و همچنین با افزایش قیمت مصالح ساختمانی و سیمان بسیار گران تماممیشود. بنابراین نمیتوان به چندان به این وعده برای خانه دار شدن امیدوار بود.
بخش خصوصی باید به کمک بازار مسکن بیاید
در همین رابطه خشایار باقر پور مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای عمرانی تهران اعلام کرده است بازار مسکن با تخصیص زمین و یا ساختمسکن به صورت یک طبقه و ویلایی جان نمیگیرد. بلکه بازار مسکن تشنه افزایش تولید و عرضه است و باید در آینده نزدیک برای جبرانعقب ماندگیهای مسکن در سالهای گذشته به فکر نوسازی بافتهای فرسوده و استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی و تعاونی باشد.
دولت باید به فکر تقویت بازار مسکن باشد
در ادامه مرتضوی رئیس انجمن انبوه سازان مسکن کشور گفت: بازار مسکن در شرایط رکود تورمی قرار دارد و برای رونق این بازار بایددولت به فکر تقویت و تولید بازار مسکن در تمامی بخشها باشد.
او گفت: از سوی دیگر افزایش خرید متقاضیان خود میتواند بازار مسکن را به سمت رونق هدایت کند.براساس این گزارش بازار مسکن هم اکنون تشنه افزایش قدرت خرید توسط متقاضیان است از سوی دیگر اگر دولت بتواند طرح مسکناستیجاری را که چندین سال در پشت دربهای معاونتهای مسکن باقی مانده است را به مرحله اجرایی و عملیاتی برساند خود میتواندمشکل گشای بازار مسکن در کشور باشد.
یک خیابان قشنگ بسازه و کلی زمین تجاری کنار خیابان برای شهر داری ایجاد میشه
و کلی زمین مسکونی هم برای مستاجرها در پشت این تجاری ها بسازه
هم شهرداری صاحب کلی زمین تجاری میشه و پولدار میشه و
و هم بی خانمان ها صاحب زمین و مسکن در محله اباد میشن
زمین هشتاد متری با عرض هفت متر بدید خودشان بسازند اما شهرک طوری طراحی شود ،که ساختمانها رو به آفتاب شود خانه ها نور دار باشند
زمین هشتاد متری بدید بسازند با کوچه های بزرگ
هر شهر و استان بافت قدیم شهر هر منطقه صاحب ملک ها رو جمع کنید باهاشون حرف بزنید و از مزایا خانه های جدید و شیشه های دو جداره و.. حرف بزنید
شرکت های خصوصی و رو به مالک ها وصل کنید و تقسیم کنند بین هم هم بافت جدید می شود هم در مصارف برق و آب و.. صرفه جویی می شود، مثلا بندر اینقدر بافت قدیم داره که نگو
چون خیلی خانه دارند مدرک نیست که خانه یا زمین دارند
و برای زمین هم استعلام بگیرند
باید قدردانی کنند
چون ما برای همین زمین بیست سال اجاره نشین بودیم تا پس انداز طلا خودرو بعد بیست سال کردیم زمین
بعد به مرور زمان خودمان ساختیم
مهم زمینه
نود درصد راه رفته
من 35 سالمه و انگیزه ام صفره. صفر
به نظر من اتفاقا بهترین کار تقسیم زمین هست.
چون اولا یکی از مهمترین عوامل در قیمت مسکن زمین هست و ثانیا اگر آینده نگر باشیم خانه های یک طبقه در آینده به راحتی قابل نوسازی هستند سوم اینکه وجود خانه بزرگ علاوه بر افزایش آرامش ساکنین باعث امکان گسترش مشاغل خانگی در نتیجه بهبود معیشت مردم می شود و حتی به گفته برخی کارشناسان دلیل تمایل روزافزون مردم به خرید املاکی مثل ویلا علاوه بر منفعت طلبی که خود بدلیل ارزشمندی زمین است به دلیل آپارتمان نشینی و کوچک بودن خانه های شهری هم هست .
من اهل شهرستان خوانسارم
انقدر سنگ میندازن که نتونی راه بری پشیمون بشی
بسازی
ما چهل میلیون دوساله دادیم
پولمون ارزشش نابود شد
حالا زمین دادن پولمونو نمیدن بریم بسازیم
میگن مسدوده تا برای آسفالت استفاده بشه
آخه کاری که نشده چ پولیه میگیرن
هیچکسم کاری نمیکنه
آخه چرا
چرا.....