محمدحسن غریب سطح زیر کشت سیب در این شهرستان را هزار و ۵۰۰ هکتار اعلام کرد و گفت: ۳۵ درصد محصول تولیدی سیب در شاهرود درجه یک، ۴۰ درصد درجه ۲ و ۲۵ درصد درجه ۳ است.
به گفته غریب مجنی، بخشی از سیب درجه یک به صورت تازه خوری و بخشی نیز در سردخانه ذخیره و تا پایان سال به بازار عرضه میشود.
غریب مجنی افزود: محصول درجه ۲ و ۳ برای تولید فرآوردههای سیب مانند مربا، لواشک، برگه، رب سیب، سرکه سیب و کنسانتره استفاده میشود.
وی با بیان اینکه جهاد کشاورزی با توجه به کمبود آب هم اکنون برنامهای برای توسعه باغهای سیب ندارد افزود: برای استفاده از روشهای نوین آبیاری در باغهای سیب به ازای هر هکتار ۴۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض پرداخت میشود.
برداشت سیب در شهرستان شاهرود تا اواخر مهرماه ادامه دارد.