محمدعلی صالحی با اشاره به برگزاری همایش انجمن رسوبشناسی ایران، گفت: هفتمین دوره همایش ملی انجمن رسوبشناسی ایران ۲۳ تا ۲۵ آذرماه امسال به میزبانی گروه زمینشناسی دانشگاه اصفهان پس از شش دوره برگزاری در شهر اصفهان برگزار خواهد شد تا با توجه به پیشینه غنی گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان در حوزۀ مطالعات چینهشناسی و رسوبشناسی بستری مناسب برای هماندیشی محققان این رشته و ارائه جدیدترین دستاوردهای اساتید، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این شاخه از علم زمین شناسی را فراهم کند.
او در توضیح محورهای اصلی این همایش گفت: مطالعات چینهشناسی و رسوبشناسی توالیهای شاخص چینهشناسی ایران از دیدگاه بازسازی محیط رسوبی دیرینه و چینهنگاری سکانسی، تکتونیک و رسوبگذاری و مطالعات خاستگاه در حوضههای رسوبی مهم ایران و ژئوشیمی رسوبی (آلی و معدنی) است. نتایج مطالعات بررسی کانسارهای معدنی رسوبی و یا کانسارهای با سنگ میزبان رسوبی، مطالعه فرسایش در حوضههای آبریز، بررسی منشأ رسوبات و ریزگردهای بیابانی، رسوبشناسی محیطهای رودخانهای و تالابها و جنبههای زیستمحیطی آنها از دیگر محورهای همایش است.
عضو هیئت علمی گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان در شاخه رسوبشناسی و سنگشناسی رسوبی، حضور پژوهشگران صنعت نفت در بین محققان را عامل گسترش تعامل بین صنعت و دانشگاه دانست و تصریح کرد: ارائه سخنرانیهای کلیدی و مقالات شفاهی و پوستر، معرفی کتاب سال در بخش تألیف و ترجمه و تقدیر از استاد پیشکسوت رسوبشناسی و بازدید صحرایی از رخنمونهای شاخص رسوبی اطراف شهر اصفهان، بازدید از جاذبههای تاریخی و گردشگری از برنامههای این همایش دو روزه است.
صالحی اضافه کرد: مقالات برگزیده این همایش بهصورت شماره ویژه در نشریه علمی-پژوهشی پژوهشهای چینهنگاری و رسوبشناسی و همچنین سایر مجلات دارای تفاهمنامه همکاری با انجمن رسوبشناسی شامل رسوب شناسی کاربردی و پژوهشهای دانش زمین به چاپ خواهد رسید.
او آخرین مهلت ارسال مقالات را اول آذر اعلام کرد و گفت: گروه زمینشناسی دانشگاه اصفهان به نمایندگی از انجمن رسوبشناسی ایران، از تمام علاقهمندان به این حوزه دعوت میکند تا با ارسال مقالات در این همایش مشارکت و همراهی داشته باشد.
عضو انجمن رسوب شناسی ایران ادامه کرد: گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان با حضور ۲۰ عضو هیئت علمی و مجهز به آزمایشگاههای آموزشی و پژوهشی تخصصی علاوه بر پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی در هفت گرایش در مقطع کارشناسی ارشد (رسوبشناسی و سنگشناسی رسوبی، چینهنگاری و دیرینهشناسی، آب زمینشناسی، زمینشناسی اقتصادی، پترولوژی، زمینشناسی مهندسی و تکتونیک) و چهار گرایش (چینهشناسی و فسیلشناسی، پترولوژی، زمین شناسی اقتصادی و تکتونیک) در مقطع دکتری در حال پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی و همچنین میزبان محققان پسا دکتری است.
صالحی گفت: علاقهمندان شرکت در این همایش میتوانند برای ارسال و پیگری مقالات به وب سایت همایش به آدرس https://ssi ۷.ui.ac.ir/ و یا وبسایت اطلاع رسانی به آدرس https://ssi.um.ac.ir مراجعه کنند.
منبع:ایسنا