مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: براساس پیش بینی‌های صورت گرفته امسال میزان تولید فرآوری محصول زیتون و روغن کشی آن در سطح استان به ۱۳ هزار و ۵۰۵ تن برسد.

آبرادات مصلایی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: همزمان با آغاز فصل برداشت زیتون در استان قزوین، واحد‌های صنایع تبدیلی و فرآوری نیز براساس استاندارد‌های بهداشتی آغاز به کار کرده‌اند.

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط خوب اقلیمی در سال جاری و ۲ برابر شدن محصول زیتون در منطقه طارم سفلی (۴۰ هزار تن)، بیش از ۲۰ واحد در زمینه فرآوری و تولید انواع زیتون شور، کنسروی و همچنین محصولات دیگر آن فعالیت خواهند داشت.

به گفته مصلایی، این واحد‌ها با جذب ۲۴ هزار تن محصول زیتون قادر خواهند بود تا سقف ۱۰ هزار و ۱۵۵ تن محصول را فرآوری و روانه بازار کنند.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قزوین خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۲ واحد روغن کشی در سطح استان قزوین فعال بوده و ظرفیت جذب سه هزار و ۳۵۰ تن محصول زیتون را دارند.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: براساس پیش بینی‌های صورت گرفته امسال میزان تولید فرآوری محصول زیتون و روغن کشی آن در سطح استان به ۱۳ هزار و ۵۰۵ تن برسد.

زیتون چیده شده از درخت دارای طعم تلخ و غیر قابل خوردن است که برای از بین بردن تلخی آن باید ابتدا این محصول فرآوری شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار