کامران رهی اظهار داشت: بخاریهای نفتسوز در مناطقی که زیرساختهای لازم مانند گاز و برق وجود داشته باشد استفاده نمیشود بلکه در مدارس این مناطق بخاریهای برقی یا سیستم گرمایشی گازسوز مورد استفاده قرار گرفته است.
وی افزود: تعداد کلاسهای درسی که در چهارمحال و بختیاری سیستم گرمایشی نفتسوز دارند پایین است و در ۱۰ تا ۱۵ کلاس درس که در مناطق سخت گذر استان وجود دارد همچنان از بخاری نفتی استفاده میشود چراکه در این مناطق گاز و برق جهت تغییر سیستم گرمایشی وجود ندارد اما تلاش شده در این کلاسهای درس از بخاریهای نفتسوز استاندارد استفاده شود.
بیشتر بخوانید
رهی اضافه کرد: در سطح چهارمحال و بختیاری دو هزار کلاس درس وجود داشت که سیستم گرمایشی آنها نیازمند استانداردسازی بود، در سال ۱۴۰۰ سیستم گرمایشی حدود ۵۰۰ کلاس درس استانداردسازی شد و برنامهریزیهای لازم نیز جهت تغییر سیستم گرمایشی در مابقی کلاسهای درس ذکر شده صورت گرفته و این کار طی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: تعداد یک هزار و 500 کلاس درس باقیمانده که نیازمند استانداردسازی سیستم گرمایشی است یا موتورخانههای فرسوده دارد و یا اینکه بخاریهای گازسوز این کلاسها قدیمی شده و استفاده از آنها در مدارس ممنوع است به همین دلیل برنامهریزی لازم جهت جمعآوری بخاریهای گازسوز انجام شده و مقرر است بخاریهای گازسوز استاندارد جایگزین آنها شوند در سایر مدارس نیز از سیستم موتورخانه و پکیج استفاده خواهد شد.
وی گفت: براساس برآوردهای انجام شده جهت استاندارسازی سیستم گرمایشی در هر کلاس درس حدود ۳۰ میلیون تومان اعتبار لازم است و هرساله اعتبار موردنیاز جهت تغییر و استانداردسازی ۵۰۰ کلاس درس به اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری اختصاص پیدا میکند و بنابراین طی یک تا دو سال آینده سیستم گرمایشی یک هزار و 500 کلاس درس باقیمانده نیز استانداردسازی میشود.
رهی ادامه داد: کلاسهای درسی که سیستم گرمایشی آنها نیازمند استاندارسازی است در تمامی مناطق حتی مرکز استان وجود دارند و به قدمت ساخت مدرسه بستگی دارد یعنی این مشکل تنها مختص برخی مناطق نیست برای مدارسی که در استان درحال ساخت هستند سیستم گرمایشی استاندارد درنظر گرفته شده است.