داریوش عباسی گفت: از این رقم ۲۵ هزار هکتار آن جنگلی از نوع دست کاشت و طبیعی هستند که عمدتا در سرابهای گیان، گاماسیاب، ملوسان، فارسبان و تاریکدره قرار گرفتهاند.
او با بیان اینکه کاهش بارشها تاکنون تاثیر منفی در حوزه منابع طبیعی این شهرستان نداشته است گفت: با توجه به اینکه جنگلهای شهرستان نهاوند بیشتر از گونههای مقاوم در برابر خشکی است با کاهش بارندگیها طی چند سال اخیر، برای درختان موجود مشکلی پیش نیامده است.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان نهاوند گفت:برای صیانت از جنگلهای شهرستان علاوه بر کاشت سالانه درختان، طرح آبخیزداری، جلوگیری از حریق، اجرای گشتهای حفاظتی و پیگیری رفع تداخلات دنبال میشود.
عباسی افزود: جنگلهای نهاوند از رده جنگلهای زاگرس هستند که عمدتا از نوع بلوط، راش، کاج و چنار بوده و در برابر خشکی مقاوم هستند.
او یادآور شد: برای صیانت از درختان جنگلی که نیاز به آب دارند در فصل تابستان طی چند نوبت آبرسانی صورت گرفته که این مسئله باعث جلوگیری از آسیب رساندن به آنها شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان نهاوند گفت:طرح صیانت از جنگلهای زاگرس نقش مهی در جلوگیری از فرسایش خاک دارند و برای صیانت از جنگلهای شهرستان علاوه بر کاشت سالانه درختان در عرصههای جنگلی تلاشها و اقداماتی انجام میشود و انتظار داریم با متخلفان این حوزه که باعث تخریب جنگل میشوند نیز برخورد جدی صورت بگیرد.
منبع ایسنا