نویسنده کتاب "هلوهای تپه بالایی" موضوع کتاب را ادبیات پایداری بیان کرد و گفت: زیباترین و موثرترین پیامها را برای نسل نوجوان میتوان با زبان هنر و ایجاز کلام در حد حوصله آنها نشر داد.
حمید هنرجو گفت: کتاب "هلوهای تپه بالایی" حاصل دو سال تلاش بی وقفه در تحقیق و شناسایی این شهید است و در این کتاب سعی شد از شعارزدگی و طولانی شدن کلام پرهیز شود و شهید را که اسطوره ملی در همه عصرها و نسل هاست، از یک قاب فراتر دانسته و واقعیتی ملموس برای نسل و عصر حاضر ترسیم شود.
این پژوهشگر و نویسنده مطرح کشوری ابرازامیدواری کرد که در استان همدان و به ویژه ملایر به عنوان زادگاه شهید احمد جوکار، کتاب "هلوهای تپه بالایی" بتواند به شیوههای موثر تبلیغ و تبیین شده تا گروه هدف یعنی مخاطبان نوجوان و جوان با سیره زندگی و مبارزات انقلابی این شهید به خوبی آشنا شوند.
رئیس اداره کتابخانههای عمومی ملایر هم گفت: کتاب "هلوهای تپه بالایی" که امسال در انتشارات صریر به چاپ رسیده است، در فرصتی حدود دو ماه از چاپ اول به چاپ دوم رسیده و با استقبال شایان توجهی از سوی اقشار مختلف مردم مواجه شد.
سیدمهدی آخشیک افزود: این کتاب روایتی داستانی خاص گروه نوجوان نوشته شده و در راستای آشناسازی بیشتر این گروه سنی با فضای حاکم در سالهای پیش از انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس و تلاشهای نوجوانی است که زندگی آسوده در شهر و طلبگی را رها کرده و با آغوشی باز به جبهههای نبرد حق علیه باطل میشتابد.
هادی بیگی نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی هم از "زبان هنر" در ستایش و سرودن شهدا به عنوان زبانی بسیار اثرگذار و قابل توجه یاد کرد و گفت: با پرداختن به زندگی تک تک شهدا و برجسته کردن زوایای مختلف و ابعاد زندگی شهدای بزرگوار که با هنر نویسندگی و خلاقیت امکانپذیر است، میتوان پیامهای بدیع و موثر را به همگان انتقال داد.
منبع ایسنا