انرژی خورشیدی یکی از انرژیهای تجدید پذیر برای تولید برق در تمام دنیا است.
ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی خود، سهم زیادی از روزهای آفتابی دارد و میتوان از انرژی خورشیدی در داخل کشور، بهرههای فراوان برد.
خراسان جنوبی نیز با داشتن ۳۰۰ روز آفتابی در سال ظرفیتی بالا را برای داشتن انرژی خورشیدی و تولید برق در اختیار دارد.
از درآمد خوب تا مناسب بودن به دلیل شرایط خشکسالی
یکی از دارندگان نیروگاههای برق خورشیدی در خراسان جنوبی گفت: نیروگاهی که ما در اختیار داریم، ۱۰ کیلووات ظرفیت تولید برق دارد و ماهانه تا ۴ میلیون تومان درآمد دارد.
او افزود: سرمایه اولیه برای خرید تجهیزات این نیروگاه نیز طی حدود ۴ سال بازگشت و اکنون نیز نیروگاه فعالیت خود را ادامه میدهد.
بیشتر بخوانید
یکی دیگر از دارندگان نیروگاه برق خورشیدی بیان کرد: خداوند نعمتی را در اختیار ما قرار داده است و سعی میکنیم تا از آن به بهترین شیوه استفاده کنیم.
او گفت: استفاده از انرژی خورشید برای تولید برق در شرایطی که خراسان جنوبی با خشکسالی رو به رو است، میتواند بسیار موثر باشد.
برنامه ریزی برای توسعه نیروگاه های برق خورشیدی
برزگر معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: از ابتدای امسال ۱۳ میلیارد تومان درآمد از طریق نیروگاههای برق خورشیدی عاید هم استانیها شده است.
او افزود: ۵۷۱ خانوار در خراسان جنوبی نیروگاه برق خورشیدی دارند.
برزگر اظهار کرد: ۴ مزرعه تولید برق خورشیدی نیز از ابتدای امسال تاکنون ۱۵ هزار مگاوات ساعت برق تولید کرده اند.
برزگر در خصوص توسعه نیروگاههای خورشیدی در استان گفت: برای توسعه این نیروگاهها قرار است ۴ هزار نیروگاه امسال در استان به بهره برداری برسد و تفاهم نامهای چند جانبه نیز برای توانمندسازی اقشار کم درآمد به منظور تهیه تجهیزات نیروگاهی تهیه شده است.