توسعه کسب‌وکار‌های خانگی مرتبط با بانوان به‌ویژه بانوان سرپرست خانوار از موضوعاتی است که قانون جهش تولید دانش‌بنیان به آن پرداخته است.

تصویب و ابلاغ قانون جهش تولید دانش‌بنیان که به رفع مشکلات پیش روی شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق نگاه ویژه‌ای دارد، درواقع پل اتصالی میان این شرکت‌ها به اقتصاد کلان کشور محسوب می‌شود. به گفته روح‌الله دهقانی فیروزآبادی سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، با اجرای قانون جهش تولید دانش‌بنیان، نسل جدیدی از کسب‌وکار‌ها و نوآوری شکل خواهد گرفت.

در این قانون همچنین برخی نهاد‌ها موظف شده‌اند تا از کسب‌وکار‌های خانگی نیز حمایت و شرایط را برای فعالیت آن‌ها فراهم کنند. قانون جهش تولید دانش‌بنیان به استان‌ها هم پرداخته و سعی کرده با کمک نهاد‌های مرتبط، شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، چالش‌ها را رفع و توسعه را در استان‌ها به ارمغان بیاورد.

در یکی از آیین‌نامه‌های این قانون آمده وزارت کشور مکلف است با همکاری وزارت رفاه، کار و امور اجتماعی سازوکار توسعه کسب‌وکار‌های خانگی مرتبط با بانوان به‌ویژه بانوان سرپرست خانوار و سکو‌های (پلتفرم‌ها) آن را در استان‌ها اجرایی کند. آئین‌نامه اجرایی این ماده ظرف ۲ ماه توسط وزارت کشور با همکاری وزارت رفاه، کار و امور اجتماعی تدوین و جهت اجرا به استانداران ابلاغ شود.

قانون جهش تولید دانش‌بنیان بسیاری از قوانین پایه‌ای کشور را تغییر می‌دهد و یک جهت‌گیری مناسب برای سال‌های آینده است و می‌تواند بسیاری از موانع و مشکلات پیش روی فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق را مرتفع کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار