محمدراضی جلالی در حاشیه این مراسم با بیان اینکه استان خوزستان از ظرفیتهای بسیار بزرگی در زمینه شیلات و آبزیان برخوردار است گفت: خوزستان با دارا بودن رتبه دوم تولیدات ماهیان گرمابی یکی از قطبهای مهم آبزی پروری در سطح کشور محسوب میشود و تولیدات سایر آبزیان از جمله ماهیان دریایی و میگو به لحاظ دسترسی به آبهای آزاد و سواحل نیز در وضعیت مطلوبی قرار دارد.
او افزود: با توجه به محدودیت گسترده منابع آبی در سطح دنیا دانش و فناوری نیز به ویژه در صنعت آبزی پروری بر محوریت افزایش رشد و بهره وری ضمن بهره مندی از حداقل ظرفیتها پیش میرود.
آقای راضی جلالی شرایط را به گونهای دانست که پیوند دانش فنی پارک علم و فناوری و ظرفیتهای متنوع شیلات خوزستان با بکارگیری نوآوری و مختصر تغییرات در زمینه پرورش متراکم ماهیان و پرورش ماهی در قفس، استفاده از پسابها و آبهای نامتعارف در استان و... رشد چشمگیر تولیدات آبزی پروری، اشتغالزایی و توسعه اقتصادی استان قابل مشاهده است.
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان یادآور شد: در جهت تحقق شعار سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» توسعه اقتصاد دانش بنیان در حوزه شیلات با رویکرد مثبت ۲ مجموعه فراهم میشود.
فتح الله ابوعلی، مدیر کل شیلات خوزستان نیز در ادامه اهداف مهم این تفاهم نامه را تحقق شعار امسال و توسعه شرکتهای دانش بنیان در حوزه شیلات، مشارکت در تبادل دانش و تجربیات بخش تحقیق و اجرا و دسترسی و بکارگیری دانش فنی و فناوری روز در این حوزه برشمرد.
ابوعلی گفت: در زمینه پرورش میگو در استان خوزستان اقدامات دانش بنیان بسیار خوبی به منظور بهره مندی از آبهای نامتعارف، نرسری میگو و استفاده از پروبیوتیکها انجام شده است.
او به گستره فعالیت شیلات دانش بنیان در استان اشاره کرد و گفت: در ارتباط با آبزیان آب شور و روشهای نوین آبزی پروری ظرفیت مشارکت شرکتهای دانش بنیان وجود دارد.
گفتنی است، این مراسم با حضور معاون آبزی پروری و رئیس گروه آموزش و ترویج شیلات خوزستان و معاون پارک علم و فناوری خوزستان برگزار شد.