![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
چهاردهمین دوره مسابقات اسکیت سرعت قهرمانی دختران و پسران استان مازندران گرامیداشت هفته دفاع مقدس، در بخش دختران تیم نوشهر (ب) قهرمان شد و تیمهای تنکابن و چالوس به ترتیب در جایگاه دوم و سوم ایستادند.
در بخش پسران تیم ساری (الف) بر سکوی نخست ایستاد. چالوس نایب قهرمان شد و آمل عنوان سوم را از آن خود کرد.
این مسابقات با حضور بریمانی معاون توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان مازندران، خیری نیا و خویی رئیس و نایب رئیس هیات اسکیت مازندران، قدیمی رئیس اداره ورزش و جوانان قائمشهر و روسای هیاتهای ورزشی شهرستانها برگزار شد.
این دوره از مسابقات با رقابت ۱۸۰ ورزشکار در قالب ۲۶ تیم از ۱۳ شهرستان در دونوبت مجزا صبح و عصر در پیست اسکیت دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد واحد قائمشهر برگزار شد.