حسن رنگرز سرمربی جدید تیم ملی کشتی فرنگی درباره این سوال که آیا به برگزاری مسابقه انتخابی اعتقاد دارد یا خیر، گفت: به طور حتم انتخابی تیم ملی در قالب یک چرخه با بهرهبرداری از رقابتهای قهرمان کشوری، انتخابی جام تختی، قهرمانی آسیا، جام تختی و در نهایت یک رقابت تعیین کننده و نهایت، انتخابی تیم ملی اجرا خواهد شد. استراتژی مجموعه فنی ما این است و این فرآیند انجام میشود. به همراه دبیر و سوریان متمرکز روی موضوع المپیک هستیم. کمتر از ۲۴ ماه فرصت داریم و اگر دنبال کسب نتیجه ایدهآل در المپیک هستیم بایستی در وهله اول حضور شایسته در رقابتهای قهرمانی جهان در سال آینده داشته باشیم که بیشترین تعداد سهمیه را آنجا بگیریم. از تورنمنتهای رنکینگ و جامجهانی به عنوان یک رقابتی که میتواند به شناسایی و تجربه اندوزی قهرمانان ما کمک کند استفاده خواهیم کرد.
وی درباره پذیرش سرمربیگری تیم ملی گفت: هر چند باور دارم مربیان بزرگ و شایستهتری بودند، اما از من برای سرمربیگری دعوت شد. پس از بازگشت تیم ملی از مسابقات جهانی از استاد خودم که معمار کشتی فرنگی است درخواست کردم که برگردد و حتی به اتفاق حمید سوریان برای اینکه محمد بنا در تصمیمش تجدیدنظر کند خدمتش رسیدیم. به هر شکل او تصمیمش را گرفته بود و در نهایت با کسب رخصت از بنا، با توجه به اینکه احساس میکرد در این مقطع باید استراحت کند، کار را بر عهده گرفتم. محمد بنا بزرگ، پیشکسوت و صاحبخانه است.
قهرمان جهان با اشاره به اینکه در این سالها از کار فنی دور نبوده، گفت: من بعد از آنکه ورزش قهرمانی را در سال ۲۰۰۵ کنار گذاشتم در حد فاصل سالهای ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ سرمربی تیم جوانان بودم، ۴ دوره به عنوان سرمربی تیم دانشجویان فعالیت کردم و نزدیک به ۵ سال به عنوان مسئول فنی در لیگ کشتی بودم. در همین سالها منهای سالی که مدیر تیمهای ملی و سرپرست تیم ملی شدم، همواره در کنار کشتی بوده و وقایع و اتفاقات کشتی را با مسئولیتهای مختلف در حوزه فنی رصد کردم.
وی افزود: دبیر به من اعتماد کرد و از او صمیمانه تشکر میکنم. در ۴۰ سال اخیر با احترام به تلاش همه عزیزان، در فدراسیون کشتی، رئیس فدراسیونی مثل دبیر نیامد که در حوزه تکمیل و توسعه زیرساختها این طور عمل کند. نه تنها در کشتی بلکه در ورزش در ۱۵ سالی که درگیر حوزه مدیریت ورزش هستم، چیزی شبیه به علیرضا دبیر ندیدم و نشنیدم.
رنگرز با قدردانی از زحمات مربیان شایسته گفت: صمیمانه از مربیان سازنده خود قدردانی میکنم. هر آن چیزی که کشتی دارد از آنهاست و ما هم سر سفرهای هستیم که این عزیزان موادش را آماده کردند. باید ساز و کاری داشته باشیم که اینها در کنار تیم ملی قرار گرفته و از تجربیاتشان استفاده کنیم. ما جامجهانی را هم ۱۴ و ۱۵ آبان در آذربایجان در پیش داریم که رقابت جدی با کشور میزبان برای قهرمانی خواهیم داشت. چرخه را هم اجرا خواهیم کرد و در شهریور و دهه اول مهر سال آینده دو رقابت نزدیک قهرمانی جهان که کسب سهمیه المپیک خواهد بود و بازیهای آسیایی را خواهیم داشت.
دارنده مدال برنز جهان با اشاره به مربیان تیمملی خاطرنشان کرد: طالب نعمتپور، حسن حسینزاده، فرزاد ایمانعلیزاده، علی قیطاسی در بخش فنی به ما کمک میکنند و در حوزه بدنسازی از کمک پروفسور میرزایی و پیادهسازی برنامهها از فواد رحمانی استفاده خواهیم کرد.