غلامعلی فخاری مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اعلام استقرار بیش از یکهزار نجاتگر و ناجی غریق در ۴۰۰ نقطه پرخطر ساحل استان، گفت: تیمهای امداد و نجات ساحلی جمعیت هلال احمر مازندران از آغاز طرح کاهش غریق در خرداد ماه امسال تا ۳۰ شهریور ماه ۳۶۰۷ نفر را از خطر غرق شدگی در آبهای ساحلی این استان نجات دهند.
او با اشاره به انتقال ۱۰۸ نفر به مراکزدرمانی، افزود: ۲ هزار و ۳۰۰ نفر نیز در همین مدت با مراجعه به پایگاهها و پستهای امداد و نجات ساحلی هلال احمر مازندران از خدمات حضوری و درمان سرپایی برخوردار شدند.
فخاری اجرای طرح کاهش غریق در ساحل مازندران را مهمترین برنامه عملیاتی هلال احمر استان در تابستان ۱۴۰۱ برشمرد و گفت: با توجه به گستردگی منطقه عملیاتی در سواحل مازندران وشناسایی حدود۴۰۰ نقطه حادثهخیز در طول ۴۰۰کیلومتر ساحل استان، تیمهای نجات غریق و امداد ثابت و سیار موتوری برای امدادونجات و هشدار و پیشگری در نقاط پرخطر ساحل مازندران مستقر شدهاند.
او افزود: به منظور اجرای عملیات کاهش غریق در سواحل استان که از اوایل خرداد ماه امسال اجرایی شده است بیش از یکهزار نفر نجاتگر و ناجی غریق با بکارگیری انواع تجهیزات پیشرفته اعم از آمبولانس، موتورسیکلت، قایق نجات، جت اسکی، خودروهای نجات و خودروی پشتیبانی مشارکت فعال دارند.
فخاری گفت: با پیگیری استاندار مازندران و مساعدت کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر، ۱۰ استان نیز با اعزام آمبولانس در اجرای این طرح مشارکت دارند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران افزود: در حال حاضر تمامی توان عملیاتی جمعیت هلال احمر استان مازندران بر محور کاهش غریق در ساحل متمرکز شده است.