مهران اکبری گفت: تب کریمه کنگو یک نوع بیماری مشترک بین انسان و حیوان است که به صورت ناگهانی شروع و بیشترین علت ابتلای بیماران تماس با دام یا مصرف گوشتهای آلوده حاصل از ذبح دامهای غیرمجاز است.
رئیس اداره دامپزشکی بهبهان می گوید: بهترین راه کنترل این بیماری پیشگیری میباشد و مهمترین راههای پیشگیری از این بیماری استفاده از دستکش، لباس کار، چکمه و ماسک برای حفاظت فردی است.
اکبری گفت: دامها باید در کشتارگاه کشتار شوند و از کشتار آنها در بیرون از کشتارگاه اجتناب شود و در هنگام قطعه بندی گوشت در منزل حتما دستکش به دست داشته باشید و نسبت به نگهداری گوشت تازه حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال و آلایش خوراکی در همان شرایط به مدت ۴۸ ساعت اقدام گردد.