کاووسی گفت: براساس دستورالعمل ابلاغ شده از سازمان دامپزشکی کشور در باره یکسان سازی نشانه گذاری لاشههای دام کشتاری، این طرح در گلستان اجرایی شد.
کاووسی افزود: برخی افرادی که برای خرید گوشت به قصابی و یا فروشگاههای پروتئینی مراجعه میکنند جنسیت گوشت خریداری شده برای آنها مهم است، اما امکان تشخیص این موضوع برای خریدار میسر نبود.
او افزود: با آغاز طرح برچسب گذاری بر روی لاشههای گوشت در کشتارگاههای صنعتی استان این امکان برای خریداران فراهم شد.
کاووسی گفت: در این طرح برچسب آبی نشان دهنده جنسیت نر و برچسب زرد رنگ نشانگر جنسیت ماده لاشه گوشت است.
او افزود: در استان گلستان ۳ کشتارگاه صنعتی وجود دارد که در حال حاضر طرح برچسب گذاری در دو کشتارگاه آغاز شده است.
کاووسی گفت: سایر کشتارگاههای دام غیر صنعتی گلستان هم به زودی مجهز به طرح برچسب گذاری لاشه گوشت میشوند.
او ادامه داد: بازرسان اداره کل و مسئولان فنی بهداشتی دامپزشکی بر روند اجرای صحیح این طرح نظارت کامل دارند .