![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
آقای رشتبری گفت: عملیات آسفالت ریزی به دو صورت اساسی و لکهگیری بر اساس نیازسنجیهای صورت گرفته و اولویت توسط معاونتهای فنی عمرانی و خدمات شهری منطقه ۷ تبریز انجام میشود.
وی عملیات آسفالت ریزی اساسی را ۳۲۳ تن در هفته گذشته عنوان و اظهار کرد: عملیات آسفالت ریزی اساسی در مسیرهای خیابان شیدا، مقابل مدارس خیابان آخماقیه، کوی شمشاد ۲ انجام شده است.
آقای رشتبری با بیان اینکه عملیات لکهگیری و ترمیم آسفالت نیز با توزیع ۳۶ تن آسفالت اجرا شد، افزود: مسیرهای رسالت، اندیشه، سلحشوران و مختاروند مسیرهایی بودند که در دست لکهگیری در مدت مذکور قرار گرفتند.
شهردار منطقه ۷ همچنین مسیرهای خیابان شیدا و مقابل مدارس در مسیر آخماقیه را جزو مسیرهای ویژه هفته گذشته عنوان کرد که با توزیع ۲۸۰ تن آسفالت به صورت اساسی آسفالت ریزی شدند.