احمدی فر گفت: ۲۰ درصد زوج‌ها نابارورند و اگر اقدام به درمان کنند، معمولاً نیمی از این زوج‌ها پس از درمان صاحب فرزند شده و به یک سوم از هدف جوان کردن جمعیت رسیده‌ایم.

مهدی احمدی‌فر رئیس کمیته رسانه قرارگاه جمعیت اصفهان با اشاره به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، گفت: از آنجا که تغییرات جمعیتی کشور مبین افزایش جمعیت سالمندی و کاهش نرخ رشد جمعیت و میزان موالید است و پیرو ابلاغ سیاست‌های جمعیتی از سوی مقام معظم رهبری، وزارت بهداشت اقدام به ایجاد قرارگاه جوانی جمعیت کرده است.

او افزود: بر اساس این دستورالعمل دانشگاه‌های علوم پزشکی در استان‌ها موظف به تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت شده‌اند که دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جزو پیشگامان اجرای این برنامه بوده است.

احمدی‌فر بیان کرد: در این قرارگاه رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان رئیس قرارگاه و معاون بهداشتی به عنوان دبیر تعیین شده و ۹ کمیته مراقبت و درمان، بهداشت، فرهنگی، پشتیبانی، علمی، حقوقی، بیمه، رصد و پایش و رسانه، کمیته‌هایی هستند که رؤسای آن‌ها در نخستین جلسه قرارگاه تعیین و آغاز به کار کردند.

رئیس کمیته رسانه قرارگاه جمعیت اصفهان با اشاره به اینکه باید برای اقشار و گروه‌های مختلف محتوا‌های مرتبط داشته باشیم و از مسیر‌های مختلفی، چون فضای مجازی، رسانه‌های دیداری و شنیداری، مکتوب و غیر مکتوب و حتی ظرفیت شبکه‌های بهداشت استفاده کرد، تصریح کرد: مطالب باید بر اساس مخاطب‌شناسی و نیاز‌های آن‌ها تهیه و در اختیار خانواده‌ها قرار گیرد تا با بسترسازی فرهنگی درست، جامعه را به سمت فرزندآوری و کاهش خطر سالمندی تشویق کرد.

او با بیان اینکه ۲۰ درصد زوج‌ها نابارورند و اگر اقدام به درمان کنند، معمولاً نیمی از این زوج‌ها پس از درمان صاحب فرزند شده و به یک سوم از هدف جوان کردن جمعیت رسیده‌ایم، گفت: در راستای فراهم کردن زمینه درمان آن‌ها و پوشش کامل این جمعیت، نیاز به مراکز سطح ۲ درمانی داریم که به دستور قرارگاه به زودی این مرکز در سطح استان راه‌اندازی می‌شود.

احمدی‌فر تشویق به ازدواج جوانانی که از سن ازدواج آن‌ها گذشته است، تشویق به فرزندآوری خانواده‌هایی که به تک فرزندی روی آورده‌اند و افزایش نرخ باروری و فراهم کردن زمینه درمانی برای زوج‌های نابارور را از جمله راه افزایش جمعیت، عنوان کرد.

رئیس کمیته رسانه قرارگاه جمعیت اصفهان با اشاره به تمهیداتی که از سوی سازمان بیمه سلامت فراهم شده است، خاطرنشان کرد: تعهدات بیمه‌ای برای زوج‌های نابارور در مراکز دولتی و خصوصی افزایش یافته و اکنون در بیمارستان‌های دولتی تا ۹۰ درصد و در مراکز خصوصی تا ۷۰ درصد تعهد هزینه‌ها را بیمه تقبل می‌کند.

منبع: فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.