رئیس مرکز بهداشت خوزستان نکات پیشگیرانه درخصوص جلوگیری از ابتلا به بیماری وبا (التور) تشریح کرد.

پژمان بختیاری نیا گفت: اسهال مهم‌ترین نشانه ابتلا به بیماری وبا است و در موارد شدید می‌تواند سبب مرگ شود. نکات پیشگیرانه برای جلوگیری از ابتلا به بیماری وبا

او می گوید: میکروب عامل بیماری که از مبتلایان دفع می‌شود، توانایی آلوده کردن محیط اطراف و به ویژه منابعی آبی را دارد، ضمن اینکه ماندگاری نسبتا بالایی دارد.

بختیاری نیا گفت: مهم‌ترین راه انتقال التور آب و غذای آلوده به میکروب است و باتوجه به شرایط اقلیمی خوزستان، وبا بیماری بومی استان محسوب می‌شود و کار‌های پیشگیرانه به ویژه در فصول بهار و پاییز که احتمال شیوع آن بیشتر است، باید انجام شود.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان می‌گوید: در فصل پاییز نیز مدارس بازگشایی می‌شوند و هر نوع تجمع انسانی محیط را برای تسریع در انتقال بیمار‌های واگیردار به ویژه بیماری‌های روده‌ای و تنفسی مساعد می‌کند، بنابراین دانش آموزان، معلم‌ها و مسئولان مدارس باید کار‌های پیشگیرانه را برای جلوگیری از شیوع وبا انجام دهند.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز استفاده از سرویس بهداشتی و دفع سریع فاضلاب، گندزدایی سرویس‌های بهداشتی مدارس، مصرف آب آشامیدنی سالم، شست و شو و ضدعفونی مخازن آب، استفاده از لیوان شخصی، مصرف مواد غذایی سالم با نظارت بر بوفه‌های مدارس، خودداری از خرید مواد غذایی از دست فروشها، شست و شوی دست‌ها قبل از غذا و پس از استفاده از سرویس بهداشتی، استفاده از صابون مایع و سالم سازی میوه و سبزیجات قبل از مصرف را از جمله نکات مهم برای پیشگیری از ابتلا به بیماری وبا برشمرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.