احمدرضا قاسمی ضمن بیان اینکه نبود بانک اطلاعاتی نخبگان موجب شده تا نخبگان علمی فارس نتوانند مشکلات استان را برطرف کنند، گفت: نبود نظام مسائل در فارس از دیگر مشکلاتی است که در این استان وجود دارد.
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری فارس گفت: نبود ارتباط بین صنایع، نخبگان و مدیران ارشد استان موجب شده تا مسائل موجود در استان به روشهای دانش بنیان مرتفع نشوند.
به گفته قاسمی؛ از جمله اهدافی که رویداد "تا ثریا"به دنبال آن است، این بوده که بتوان تخصصها را به یکدیگر ارتباط داد تا نخبگان جامعه بتوانند مسائل و مشکلات استان را حل کنند.
او یادآور شد: رفع تمرکزگرایی از دیگر اهدافی است که این رویداد به دنبال تحقق آن بوده تا بتوان سرمایه گذاران، اشتغال دانش بنیان و صندوقهای سرمایه گذاری خطرپذیری را از حالت متمرکز در تهران خارج و به استان فارس نیز انتقال داد.
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری فارس با یادآوری اینکه رویداد تا ثریا، چهارشنبه ٣٠ شهریور در مرکز پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در شیراز اجرایی خواهد شد، گفت: این رویداد دارای دو رویکرد "بیان طرحها و ایدهها" و "پرداختن به نظام مسائل مشکلات استان" است.
به گفته قاسمی، بیش از ۴۶ طرح فناور مطرح شده که ١۵ طرح در این رویداد معرفی و ١٠ نیاز فناورانه نیز در این رویداد از میان ١۴۶ نیاز استان معرفی خواهند شد.
او همچنین معتقد است که ایجاد سبدهای اشتراکی فناوری میتواند عاملی برای توسعه فعالیتهای شرکتهای فناور و جذب سرمایه گذاران در فارس شود.
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری فارس گفت: نبود ارتباط بین صنعت و دانشگاه موجب شده تا تنها ۵ درصد از شرکتهای صنعتی فارس دارای واحد تحقیق و توسعه باشند از این رو در راستای رقابت پذیری واحدهای صنعتی داخلی و بازارهای بین المللی میتوان از این حوزه بهره جست تا شرایط رقابتی برای این صنایع فراهم شود.
قاسمی یادآور شد: اکو سیستمی برای شرکتهای دانش بنیان در فارس وجود ندارد و شاهد هستیم به علت نبود این اکوسیستم نهادهای مرتبط با شرکتهای دانش بنیان به صورت مجزا از یکدیگر فعالیت میکنند.
به گفته رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری فارس سرمایه گذارانی که قرار است به فارس در قالب رویداد تا ثریا وارد شوند بیش از پنج هزار میلیارد تومان اعتبار به استان وارد میکنند.