رئیس تیم پیوند قلب بیمارستان مسیح دانشوری گفت: مهمترین قسمت نجات جان بیمارانی که عمل پیوند انجام داده اند؛ مراقبت‌های بعد از عمل است.

ضرغام حسین‌ احمدی، رئیس تیم پیوند قلب بیمارستان مسیح دانشوری گفت: پیوند همزمان قلب و کلیه از نظر تکنیک عمل، تفاوتی با یک پیوند قلب یا کلیه به تنهایی ندارد.

وی ادامه داد: مسئله مهم مراقبت‌های پس از عمل است که یک کار گروه منسجم و با دقت را می‌طلبد.

او اعلام کرد که این عمل برای نخستین بار در ۱۹-۶-۱۳۹۰ در بیمارستان مسیح دانشوری انجام شده است. تیم‌های پیوند قلب این بیمارستان و گروه پیوند کلیه بیمارستان طالقانی (سرپرست تیم‌های پیوند عزیزالله عباسی و ایرج فاضل بودند) در عمل مذکور حضور داشته اند.

احمدی تصریح کرد: عمل پیوند همزمان کلیه و قلب شهریور امسال و بر روی مرد۴۴ ساله در بیمارستان مسیح دانشوری انجام شده و هم اکنون در سلامت کامل است.

او ادامه داد: این نوع پیوند در کشور‌های مختلف جهان نیز انجام می‌شود و اهمیت آن تنها نمایش انسجام یک کار گروهی پزشکی و بهترین مراقبت‌های پرستاری است.

رئیس تیم پیوند قلب بیمارستان مسیح دانشوری اعلام کرد که از میان پیوند‌های انجام شده متاسفانه ۳ بیمار فوت کرده اند؛ اما بقیه در قید حیات و سلامت کامل هستند.

احمدی در پایان یادآوری کرد : در این پیوند صرف نظر از جراحان پیوند ( محمدرضا نجات اللهی، دکتر داوود تاسا،  مهرزاد شریفی)، متخصصین نارسائی قلب ( آرزو محمدی فر)، متخصصین کلیه ( فاطمه یساری و  فرین رشید فرخی)، متخصصین بیهوشی قلب ( علی خلیلی و علیرضا جهانگیری) متخصص مراقبت‌های ویژه ( بهروز فرزانگان)، متخصصین عفونی ( پیام طبرسی و  زهرا ابطحیان)، متخصص ریه ( حشمت نیا)، متخصص فارماکوتراپی بالینی ( فرزانه داستان)، متخصصین تغذیه و توانبخشی نیز شرکت داشته اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۴ ۲۶ شهريور ۱۴۰۱
درود بر کارکنان زحمتکش درمان و لعنت بر مافیای واردات دارو و تجهیزات پزشکی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۸ ۲۶ شهريور ۱۴۰۱
دستمزیزاد خدا قوت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۳ ۲۶ شهريور ۱۴۰۱
ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی را در کنکور زیاد کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۱ ۲۷ شهريور ۱۴۰۱
لاید زیرساخت های آموزشی هم متناسب با افزایش ظرفیت ایجاد بشه و چون بسیاری از وسائل آزمایشگاهی و تجهیزات آموزشی وارداتی و تحریمی هستن تهیه شون مشکل و بودجه زیادی رو می طلبه ولی دولت باید همت کنه و ظرفیت رو واسه پرستارها و معلمین هم زیاد کنه
آخرین اخبار