رئیس حوزه هنری استان کرمانشاه با انتقاد از بی توجهی مسئولین به وضعیت سینما گفت: در شهری که نه سینمای کافی ندارد و نه شهربازی و نه مرکز تفریحی دیگری، قلیانسرا‌ها جولان داده و جوانان را به خود جذب می‌کنند.

افشین آزادی رئیس حوزه هنری استان کرمانشاه با اشاره به وضعیت نامناسبت سینما‌ها به لحاظ ساختار فیزیکی و ظرفیت آن‌ها گفت : در حال حاضر در استان دو میلیون نفری کرمانشاه تنها سه سینما داریم که اگر بتوان اسم آن‌ها را سینما گذاشت!

وی افزود: سه سینما آزادی، فرهنگ و بیستون از استاندارد‌های جهانی یک سینما و حتی استاندارد‌های کشوری یک سینمای خوب برخوردار نیستند و در این میان شاید اندکی سینما آزادی به نسبت دو سینمای دیگر به یک سینمای واقعی شبیه‌تر باشد.

آزادی خاطرنشان کرد: البته سینما "پاد" را هم در کرمانشاه داریم که عملا یک کافه سینما است و نمی‌توان واقعا آن را سینما محسوب کرد.

رئیس حوزه هنری استان کرمانشاه گفت: این آمار دردناک سینما در کرمانشاه در حالیست که به لحاظ استاندارد‌ها با توجه به جمعیت دو میلیون نفری استان هم اکنون باید ۲۰۰ سالن سینما در کرمانشاه فعال می‌بود و همین فاصله دور ما از استاندارد‌ها خود به خوبی گویای وضعیت سینما در کرمانشاه است.

آزادی به ناعدالتی در حوزه سینما هم اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۸۰ درصد سینما‌های کشور در تهران مستقر بوده و ۱۵ درصد آن‌ها در چند شهر اصفهان، تبریز و مشهد و ... و حدود پنج درصد آن‌ها در ۲۵ استان کشور پراکنده شده که کرمانشاه با داشتن تنها سه سینما یکی از آنهاست.

آزادی با اشاره به سرانه پایین سینما رفتن مردم کرمانشاه هم گفت: وجود تنها سه سینما در یک استان دو میلیون نفری و عدم دسترسی راحت مردم به سینما موجب شده سرانه سینما رفتن هم در استان پایین باشد.

وی افزود: مردم کرمانشاه محلی برای سرگرمی و تفریح ندارند و حتی یک شهربازی در کلانشهر کرمانشاه فعال نیست و در این شرایط وضعیت سینما هم که می‌تواند یک مکان سرگرمی باشد، وضعیت خوبی نیست.

آزادی با انتقاد از بی توجهی مسئولین نسبت به وضعیت سینما گفت: در کرمانشاه مسئولین دغدغه‌ای برای توسعه سینما ندارند و کسی در این استان نیست که وضعیت سینما را پیگیری کرده و در این زمینه مطالبه داشته باشد.

رئیس حوزه هنری استان کرمانشاه گفت: از مجموع اعتباراتی که به استان داده می‌شود حتی یک ریال هم به حوزه سینما اختصاص نمی‌یابد و همین می‌شود که یک میلیون نفر جمعیت کلانشهر کرمانشاه تنها سه سینما دارند و یک میلیون نفر دیگر هیچ دسترسی به سینما ندارند.

آزادی گفت: همین موضوع باعث می‌شود که در شهری که مراکز تفریحی و فرهنگی مانند سینما و شهربازی ندارد، قلیانسرا‌ها جولان می‌دهند و جوانان با قلیان سرگرم می‌شوند.

رئیس حوزه هنری استان کرمانشاه با اشاره به نبود استقبال مناسب بخش خصوصی از ساخت سینما گفت: با توجه به پایین بودن سرانه فیلم دیدن در کرمانشاه، بخش خصوصی هم رغبتی در این زمینه ندارد، البته یکی از عوامل این امر به محتوای فیلم‌ها هم مربوط می‌شود که آنقدر از لحاظ کیفی و محتوایی جذاب نیستند که بتوانند مخاطب را به خود جذب کنند.

وی افزود: این امر هم به نبود حضور سرمایه گذار در ساخت فیلم برمی گردد. بطور مثال در همین کرمانشاه سال‌ها بحث است که یک فیلم سینمایی ساخته شود، اما هنوز اقدامی صورت نگرفته وسرمایه گذاری پای کار نیامده است .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.