عسل هایی خوش طعم با چاشنی گیاهان دارویی

بافت گیاهی متنوع شهرستان سرایان باعث شده است که عسل در طعم های متنوع و با کیفیت مرغوب در این شهرستان تولید شود.

بافت گیاهی متنوع شهرستان سرایان فرصت خوبی را برای کندو داران این شهرستان ایجاد کرده است.

یکی از کندو داران سرایانی گفت: در ابتدای سال از فرصت موجود در کویر مانند گل‌های کما برای تولید عسل استفاده می‌کنیم.

هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع پنبه و آفتاب گردان سرایان نیز ظرفیت ویژه‌ای برای تولید عسل فراهم کرده است.

یکی دیگر از زنبور داران سرایانی اظهار کرد: اوایل مرداد به علت فراوانی شهد و گرد گل آفتاب گردان و پنبه عسل پرخاصیت و مرغوبی برداشت می‌کنیم.

او ادامه داد: از اوایل شهریور نیز زنبور‌ها را برای تولید عسل از گل‌های زعفران آماده می‌کنیم.

با این حال این کارگران تلاشگر و خستگی ناپذیر کوچک تاکنون شهد فراوانی را روانه کندو‌های عسل کرده اند.

عسل تنها یکی از فرآورده‌های این حشره پر فایده است که زنبور داران از آن منتفع می‌شوند.

تولید ژل رویال، برداشت گرده گل و تولید ملکه با کیفیت که به سایر شهرستان‌ها ارسال می‌شود از دیگر تولیدات زنبور داران سرایانی است.

بردبار مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: حدود ۳ هزار و ۶۰۰ کندوی زنبور عسل در این شهرستان وجود دارد که در طول سال ۹۵ نفر از زنبور داران به پرورش زنبور عسل مشغولند.

زنبور داری صنعتی سودآور، که نیازمند توجه و حمایت به ویژه در بخش فرآوری و بسته بندی آن است.

پیش بینی می‌شود امسال ۹۵ زنبور دار این شهرستان بیش از ۲۶ تن عسل برداشت کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.