مدیر کل استاندارد خراسان شمالی گفت: رعایت استانداردهای حلال به ویژه برای صدور محصولات غذایی به کشورهای اسلامی و مصرف جوامع مسلمان ضروری است و در این راستا وظیفه کشورهای اسلامی است که با تدوین استانداردهای لازم، توسعه این نوع از تجارت را هموار کنند.
مهمان نواز با تاکید اینکه سازمان ملی استاندارد ایران تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال در کشور و هماهنگ کننده میان دستگاههای اجرایی کشور در حوزه تجارت و محصولات حلال است، گفت: واحدهای تولیدی به ویژه واحدهای صادرات محور برای دریافت استاندارد حلال میتوانند به ادارهکل استاندارد استان مراجعه کنند.