نصرالله کشاورز گفت: در این طرح که تا ۱۵ مهر ماه ادامه دارد، چگونگی عرضه انواع نوشت افزار، لوازم آموزشی و ملزومات تحصیلی دانشآموزان بازرسی میشود.
او عنوان کرد که درج قیمت مصرفکننده روی بستهبندی محصولات از سوی واحدهای تولیدی و نصب اتیکت در محل عرضه از سوی نمایندگیها و عوامل فروش، صدور و ارایه فاکتور فروش معتبر از سوی واحدهای عرضه کننده لوازم التحریر، جلوگیری از فروش اجباری نوشت افزار به صورت سبدی به مشتریان و نظارت بر رعایت درصد سود مجاز در بخشهای عمده و خرده فروشی از مواردی است که هدف بازدیدهای میدانی است.
به گفته کشاورز، ممانعت از عرضه هرگونه اقلام نوشت افزار تقلبی و غیر استاندارد در سطح بازار و جلوگیری از فروش نوشت افزار منقوش به تصاویر غیراخلاقی و ضد ارزشی در سطح بازار و نظارت بر ثبت اطلاعات واحدهای تولیدی و واردکنندگان لوازم التحریر در سامانه جامع تجارت از دیگر موارد قابل سنجش در بازرسیها است.
معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر بیان کرد که انجام گشتهای مشترک و رسیدگی سریع و به موقع به گزارشهای مردمی، ممانعت از فروش اجباری کالا، رعایت درصد سود خرده و عمدهفروشی، نصب برچسب قیمت و بررسی فاکتورها از اولویتهای اجرای این طرح است.
او گفت: مرکز پاسخگویی ۱۲۴ در طول اجرای طرح آماده دریافت گزارشهای مردمی است و خریداران این لوازم میتوانند شکایتهای خود را در این سامانه مطرح کنند تا رسیدگی به تخلفات این بخش شتاب گیرد.
معاون نظارت و بازرسی اداره کل صمت استان بوشهر از متصدیان واحدهای صنفی خواست نسبت به درج کامل قیمتها و نگهداری فاکتورهای خرید در واحد صنفی، برای ارائه به بازرسان همکاری داشته باشند.