آیین اختتامیه نخستین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان بین‌الملل در بخش دختران برگزار شد.

 آیین اختتامیه نخستین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور در بخش دختران، با حضور محمدجواد سلمان‌پور معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان و مسئولان دانشگاه برگزار شد.

 محمدجواد سلمان‌پور معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان در این آیین با اشاره به تاثیر تمام عوامل اجرایی در برگزاری هرچه بهتر این المپیاد، توصیه مقام معظم رهبری به دانشجویان بین‌الملل را اولین اولین انگیزه و عامل برگزاری المپیاد دانست و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب به توجه تام به دانشجویان بین‌الملل توصیه کردند و بعد از ایشان رییس جمهور، مقام وزارت و رییس سازمان امور دانشجویان نیز بر این مهم تاکید و اهتمام ورزیدند.

سلمان‌پور با بیان این‌که شما دانشجویان، محصول همت، تلاش و کوشش فرهنگی پدر و مادرانتان هستید، افزود: اگر پدر و مادر‌های شما نبودند شما امروز در این جایگاه و مقام نبودید. در بین انسان‌ها مگر چند نفر می‌توانند در این جایگاه دانشجویی و استادی قرار بگیرند.   

 معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان با تاکید بر این نکته که بسیاری از انسان‌ها دچار عمر بی‌برکت هستند، عمر بابرکت را برابر جسم بابرکت دانست و خاطرنشان کرد: جسمی که همواره دنبال خوراک و استراحت باشد، جسم بی‌برکت است. برخی از علم‌ها بابرکت است و برخی بی برکت. تاثیرگذاری افراد را دلیل ماندگاری و زنده‌بودن هر کس حتی پس از مرگ اوست مانند پیامبر اکرم (ص) و امامان معصوم و حتی دانشمندانی که افکارشان را بازخوانی می‌کنیم و این یعنی عمر بابرکت. باید جسم، روح و ذهن بابرکت باشد تا عمر هم بابرکت باشد.   

سلمان‌پور در ادامه به مقوله عمر باعزت نیز اشاره و تصریح کرد: عمر باعزت، احساس استقلال از هرکسی جز خداست. برای اینکه ببینید عزت دارید یا نه میزان احساس نیاز خود به خدا را بسنجید. روزی که احساس نیاز به دیگران کنید احساس کوچکی می‌کنید. یک ملت تحقیرشده، ملتی است که به همه ملت‌ها احساس نیاز می‌کند و یک ملت عزیز، ملتی است که ۴۰ سال تحریم فلج کننده را تحمل می‌کند تا بی نیاز باشد. البته اهل تعامل، دادوستد، گفتگو و هم‌دلی است، اما اهل نیاز و نازکشیدن نیست.   

علی اکبر ایزدی‌فرد معاون دانشجویی دانشگاه مازندران در این مراسم با اشاره به این‌که سلامتی یک نوع دارایی است، گفت: در روایات ما و در فلسفه اسلامی برای انسان کلمه بدن به کار می‌رود و کلمه جسم به کار نمی‌رود. تاثیر روح در بدن است که بدن را به حرکت وامی‌دارد. بدن در فلسفه اسلامی غیر از جسم است یعنی تعلق تدبیری روح در نفس ناطقه انسانی.   

ایزدی‌فرد با تاکید بر این‌که ورزش این نیست که فقط جسم را تقویت کند بلکه به تقویت روح برمی‌گردد و روح انسان قوی می‌شود، افزود: کسی که ورزشکار است درست است بدن قوی دارد، ولی روحش هم قوی است و به همین دلیل بانشاط است و ایده‌های جدید می‌دهد. هدف این المپیاد هم همین است: ایجاد نشاط، شور و امید.

 معاون دانشجویی دانشگاه در پایان اظهار داشت: امیدواریم توانسته باشیم با راهنمایی مربیان و  اساتید، این حقیقت را به ظهور برسانیم.شما دانشجویان، محصول همت، تلاش و کوشش فرهنگی پدر و مادرانتان هستید.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار