حجت الاسلام نوفرستی قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در نشست شورای اندیشه ورزی هفته دفاع مقدس که با عنوان دفاع مقدس و هویت آفرینی در رسانه تشکیل شد، گفت: برخی لیبرالها در داخل کشور با شبهه افکنی برای دوران دفاع مقدس و زیر سؤال بردن عملیاتها می گویند چرا جنگ بعد از عملیات بیت المقدس تمام نشد و ادامه پیدا کرد، در صورتی که نظام بعد از عملیات بزرگ و سنگین بیت المقدس به ثبات رسید.
او با بیان اینکه در طول تاریخ، آنچه موجب رشد و تعالی و بقای اسلام شده، جریان کربلاست افزود: جریان کربلا حقیقت اسلام را در طول تاریخ حفظ کرده و جهاد و دفاع مقدس ما برگرفته از عاشورای حسینی است.
حجت الاسلام نوفرستی اظهار کرد: غربیان هم به این باور رسیدهاند که اسلام به واسطه قیام عاشورا برپاست، لذا برای جلوگیری از نشر اسلام، عاشورا و شناساندن قیام امام حسین علیه السلام به جهانیان، به مانع پردازی علیه پیاده روی عظیم و باشکوه اربعین پرداخته اند، که البته مدام به در بسته میخورند، چون چراغ حسینی خاموش شدنی نیست.
سرهنگ فلاحی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی هم با بیان اینکه دفاع مقدس در همه عرصههای مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و مدیریتی، حرفی برای گفتن دارد و میتواند الگوسازی کند، گفت: ما بدهکار فرهنگ غنی، قوی و پر درخشش دفاع مقدس هستیم.
او افزود: برای تببین مبانی دفاع مقدس باید از کارهای کلیشهای فاصله بگیریم و ارزشهای این دوران هشت ساله را با استفاده از قالبهای نو، بیان و برای پیوند بیشتر مردم و ولایت که همواره جز وصایای شهداء بوده است، تلاش کنیم.
حسین پور دبیر قرارگاه خاتم الاوصیا نیز ضمن تاکید بر توجه ویژه به خانواده شهداء و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در هفته دفاع مقدس گفت: وظیفه جبهه سازی بین نیروهای انقلابی با همراهی دستگاههای انقلابی میتواند موثر باشد و صدا و سیما به عنوان یک رکن اصلی میتواند در کنار جبهه فرهنگی قرار گیرد.
آینه دار مدیرکل صداو سیمای خراسان جنوبی هم با بیان اینکه نوجوانان و جوانان ما از طرف دشمن پمپاژ رسانهای میشوند، گفت: هویت یابی و الگوسازی با چاشنی مبانی انقلاب و دفاع مقدس رویکردی است که در رسانه برای اقناع نسل جدید، نوجوان و جوانی که آن روزها را ندیده، دنبال میشود.
او افزود: با تمرکز بر گنجینه عظیم دفاع مقدس میتوان وظیفه جهاد تبیین را برای آحاد مردم با استفاده از ظرفیت رسانه و کمک سایر دستگاههای متولی به درستی پیش برد.
آینه دار با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، ادامه داد: مردمی کردن مباحث را میتوان با الگوگیری از دوران دفاع مقدس در قالب برنامههای مختلف تلویزیونی، رادیویی و فضای مجازی پیاده سازی کرد.
انجام نمایشهای کوتاه رادیویی، پخش مستند نمایش، برجسته کردن نام شهدای بزرگ استان، استفاده از شعرها و سرودها، دیدار و تکریم خانواده شهداء و رزمندگان، معرفی بانوان ایثارگر، نامگذاری میادین و اماکن به نام شهداء از جمله برنامهها و پیشنهادات ارائه شده از سوی حاضران در این نشست بود.