حمیدی سیلاوی که در مرز چذابه مستقر است به خبرنگار ما در این خصوص اعلام کرده تردد در این مسیر روان است و تمامی تمهیدات درمانی، حمل و نقل و تغذیه زائران در نظر گرفته شده.
او با بیان اینکه خدمات رسانی به زوار وارد مرحله جدیدی شده افزود: برنامهها تا پیش از اربعین عمدتا مربوط به زیر ساختها و تامین امکاناتی از قبیل جاده، آب و برق، ارتباطات و بهداشت و درمان بود، اما حالا اتخاذ تدابیر مطلوب برای خدمات رسانی به زوار مورد توجه است.
آقای سیلاوی ادامه داد که راه اندازی موکبها و اماکن خدماتی مانند هلال احمر درمانگاهها و سایر مسائل مورد توجه بوده که در همین رابطه پارکینگ ۸۳ هزار هکتاری با ظرفیت بالغ بر توقف ۶۰ هزار خودرو در اولین قدم ورود به سایت مرز چذابه احداث شد که امنیت در آن به صورت کامل برقرار است.
فرماندار دشت آزادگان سپس به انتقال زوار از طریق اتوبوسها تا مواکب اشاره کرد که در آنجا تمام شرایط لازم برای خدمات به زوار فراهم است.
مسافران متقاضی سفر به عراق پس از گذر از مواکب و استراحت از سوی ناوگان اتوبوسرانی به پایانه مرزی چذابه منتقل خواهند شد که در آنجا نیز به گفته عالیترین مقام دولتی در دشت آزادگان «خدمات ویژه ای» راه اندازی شده؛ هم تامین آب زوار صورت گرفته و با توجه به استقرار نیروهای نظامی و انتظامی امنیت برقراری است و بعد از تشریفات گذرنامه و مهر گذرنامه در خروجی مرز چذابه هم خدمات برای زوار فراهم است.
از جمله این خدمات نصب سایه بان و مه پاش و زیر سازی آسفالت، آبرسانی به زوار و برق رسانی در سایت شیب عراق است که تمامی امکانات لازم در جهت ادامه سفر برای مسافران مهیا شده.
حمید سیلاوی در ادامه صحبتهای خود تعداد مواکب مستقر از اهواز تا نقطه صفر مرزی را ۳۸۰ موکب دانست که ۱۵۰ موکب بین راهی و ۲۲۰ موکب در سایت مواکب چذابه قرار دارند؛ تاکنون بیش از ۷۰ موکب نیز به پخت و پز مشغولند.
او میگوید که سعی شده در خروجی پایانه مرزی و پارکینگها نیز مواکب آبرسانی مستقر شوند.
مراسم پیاده روی اربعین به عنوان بزرگترین گردهمایی بشری شناخته میشود که سالانه میلیونها نفر در آن شرکت میکنند.