مدیرکل سازمان زندان‌های استان آذربایجان شرقی گفت: تسهیلات بلند مدت با کمترین بهره بانکی و معافیت مالیاتی برای کارآفرینانی که در زندان‌ها و یا خارج از زندان برای مددجویان اشتغال آفرینی کنند، تسهیلات ارائه می‌شود.

آقای محمد جوادی در جلسه شورای اداری و برنامه ریزی این سازمان در زندان شهرستان اهر گفت: یکی از برنامه‌های تحولی قوه قضائیه و سازمان زندان‌ها توجه به آموزش، اشتغال و توانمند سازی مددجویان برای کاهش آسیب‌های پنهان اجتماعی است.

او افزود: به همین منظور امسال، از سوی مراجع قانون گذار دو موضوع پیش بینی و تصویب گردیده که یکی معافیت مالیاتی صفر درصد کارآفرینان در زندان‌ها و یا خارج از زندان برای مددجویان می باشد و دیگری اعطای تسهیلات بلند مدت با کمترین بهره بانکی برای کارآفرینان و سرمایه گذارانی که در زندان‌ها با احداث واحد‌های تولیدی، برای مددجویان اشتغال آفرینی کنند.

او هدف از اشتغال مددجویان را حمایت از خانواده‌های آنان برشمرد و گفت: در این طرح افرادی که بنابه دلایلی در مراکز اصلاح و تربیتی نگهداری می‌شوند با اشتغال در واحد‌های تولیدی ۵۰ درصد درآمد آنان به خانواده هایشان پرداخت خواهد شد تا گامی باشد برای کاهش آسیب‌های پنهان اجتماعی.

مدیرکل سازمان زندان‌های استان آذربایجان شرقی  تأکید کرد: اشتغال‌آفرینی برای زندانیان بهترین بستر اصلاح و تربیت میباشد و این اولویت مهم را با کمک خیرین و کارآفرینان بصورت کمی و کیفی برای مددجویان و خانواده‌های آنان فراهم خواهیم کرد چرا که معتقدیم فردی که شغل داشته باشد، به راحتی به سمت بزه نمی‌رود.

همچنین در این مراسم دفتر خدمات قضایی، واحد انفورماتیک، نمازخانه، کتابخانه و استراحت گاه افسر نگهبانان زندان اهر به بهره برداری رسیدند.

حجت الاسلام والمسلمین جواد حاجی زاده امام جمعه شهرستان اهر نیز در جلسه شورای اداری و برنامه ریزی زندان‌های استان آذربایجان شرقی در زندان اهر گفت: تقوا و خدا محوری در راس امور قرارگرفته و در تمامی کار‌ها لازم و ضروری است.

او افزود: اگر تقوا نباشد در هیچ مساله‌ای موفقیتی درکار نخواهد بود و اولین شرط خدمت ارتباط با پروردگار متعال است.

اوگفت: خدمت بالاترین عبادت است و مراجع قضایی بهترین محل برای خدمت به مردم میباشد و زندان محل تربیت و محل تزکیه نفوس است و بهترین محل برای هدایت است که با آموزه‌های قرآنی و نهج البلاغه زندانیان تربیت یابند.

امام جمعه اهر عنوان کرد: اگر فرد مجرم بصورت آزادانه در جامعه باشد موجب خطر برای خود و خانواده و جامعه خواهد بود و باید فردی که جامعه از آن متضرر است کنترل گردد.

حاجی زاده خاطر نشان کرد: اشتغال برای زندانیان و خانواده‌های آنان می‌تواند موجب کاهش جرم و جرایم گردد و توجه به مساله ورزش برای زندانیان از لازمه‌های زندان‌های ایران است و برخورد با مجرمان در زندان‌های کشور ما با رفتار‌های غیراخلاقی زندان‌های برخی از کشور‌های خارجی قابل مقایسه نیست.

آقای علی فاضلی  دادستان اهر نیزگفت: انتظار دارین دستگاه‌های ذی‌ربط برای کنترل و کاهش جرایم گام‌های موثری برای ایجاد کارگاه تولیدی جهت اشتغال زندانیان بردارند، تا زندانیان در دوران گذران محکومیت بتوانند علاوه بر اشتغال و مهارت آموزی؛ درآمدی هم برای خانواده‌هایشان داشته باشند.

 او بابیان این‌که وقتی سرپرست خانواده‌ای به هر دلیلی در زندان و بدون درآمد مانده و خانواده وی نیز در این شرایط سخت اقتصادی به دلیل زندانی بودن سرپرست خانوار نمی‌تواند مایحتاج زندگی را تأمین کنند، و این عامل موجب بوجود آمدن معضلات اجتماعی میگردد و گاهاً فرزند خانواده برای تامین مایحتاج خانواده ترک تحصیل میکند و به کارگری میپردازد.

او  خاطر نشان کرد: نوع رفتار و اعمال قانون با زندانیان متفاوت است چرا که در قانون برای هر جرمی، جزایی مجزا تعیین گردیده.

این مقام قضایی شهرستان اهرعنوان کرد: در حال حاضر رای باز برای زندانیان مستعد بهترین رفتار از سوی مرجعقضایی میباشد، چرا که مددجو با اشتغال در محیط کاری کمک حال خانواده‌ی خود میباشد و در صورت ایجاد واحد تولیدی مجزا در محوطه زندان اهر این امر به بهترین هدیه برای زندانیان و خانواده‌های آنان خواهد بود.

فاضلی با اشاره به جلسه همفکری با مسولان معادن شهرستان اهر و مجتمع مس سونگون برای ایجاد کارگاه‌های تولیدی در داخل زندان اهر گفت: با تغییراتی که در مدیریت مجتمع مس سونگون و عده‌ای از معادن اهر صورت گرفت این امر بی نتیجه ماند که در اولین فرصت درصورت همکاری مدیران معادن منطقه واحد‌های تولیدی در داخل زندان اهر احداث خواهد شد تا فرصت اشتغال برای ۳۰۰ نفر زندانی فراهم گردد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار