امیرعباس تقیپور، مدیرمسئول ماهنامه مدیریت ارتباطات در آیین نکوداشت سیدغلامرضا کاظمیدینان، به سالهای فعالیت و همکاری با او اشاره کرد و گفت: او یک انسان چند ساحتی است، زیرا علاوه بر حوزه ارتباطات و روابطعمومی در دنیای فرهنگ و هنر نیز حضور دارند و از حامیان هنرمندان تئاتری و سینمایی هستند. همچنین بسیار بخشنده هستند و دست به خیر دارند.
همچنین باقر ساروخانی استاد پیشکسوت جامعهشناسی دانشگاه تهران از آشنایی خود در اوایل دهه ۷۰ با کاظمیدینان که منجر به چاپ کتابی درباره «جامعهشناسی کار» شد، یاد کرد و گفت: اگر یک سازمان روابطعمومی خوبی نداشته باشد، نمیتواند به موفقیت برسد.
یونس شکرخواه استاد دانشگاه و روزنامه نگار به بیان پنج ویژگی یک روابطعمومی موثر پرداخت و گفت: روابطعمومی استراتژیک، ارتباطات رسانهای، ارتباطات اجتماعی، ارتباطات درون سازمانی و ارتباطات بحران از ویژگیهای اصلی یک روابطعمومی است و همه اینها در سیدغلامرضا کاظمیدینان وجود دارد.
حسن نمکدوست مترجم و استاد علوم ارتباطات گفت: مسئولیتپذیری شاخصهایی دارد، اما یکی از اصلیترین نکات در رسیدن به قدرت، احتمال خطا کردن و فساد است که عاملش نبود مسئولیتپذیری، شفافیت و پاسخگویی است و راه حل این مساله در رشته ارتباطات، روزنامهنگاری و روابطعمومی نهفته است که منجر به متعادل کردن قدرت میشود. قلههای روابطعمومی ما تمام این سالها تلاش کرده اند تا این امر محقق شود و یکی از این افراد سیدغلامرضا کاظمیدینان است.
حجتالله ایوبی دبیرکل سابق کمیسیون ملی یونسکو_ایران از دیگر سخنران این مراسم، با اشاره به اهمیت برگزاری این نکوداشت بیان کرد: ما در کمیسیون ملی یونسکو_ایران تلاش کردیم تا افراد متخصصی را در کنار هم جمع کنیم.
او می گوید: بدین ترتیب توانستیم از حضور استاد کاظمیدینان در آنجا استفاده کنیم و به یمن حضور این متخصصان اطلاعات بسیاری در حوزه روابطعمومی به دست بیاورم و با فعالیتها و تاثیراتش از نزدیک آشنا شوم و این برای من افتخاری بزرگ است.
خسرو رفیعی، رئیس انجمن روابطعمومی ایران، خاطراتی را از سالهای فعالیت و همکاری با این استاد بیان کرد و سپس از سختیهای فعالیت در حوزه روابطعمومی گفت: تجربه سالها کار در حوزه روابطعمومی به من نشان داد باید استقامت و مبارزه کرد. ما مدام در حال اثبات خودمان به تمام کسانی هستیم که روابطعمومی و شفافیت و صداقت را دوست ندارند.
امیرعباس تقیپور، مدیرمسئول ماهنامه مدیریت ارتباطات در این مراسم به سالهای فعالیت و همکاری با سیدغلامرضا کاظمیدینان اشاره کرد و گفت: او یک انسان چند ساحتی است، زیرا علاوه بر حوزه ارتباطات و روابطعمومی در دنیای فرهنگ و هنر نیز حضور دارند و از حامیان هنرمندان تئاتری و سینمایی هستند. همچنین بسیار بخشنده هستند و دست به خیر دارند.
همچنین باقر ساروخانی استاد پیشکسوت جامعهشناسی دانشگاه تهران از آشنایی خود در اوایل دهه ۷۰ با کاظمیدینان که منجر به چاپ کتابی درباره «جامعهشناسی کار» شد، یاد کرد و گفت: اگر یک سازمان روابطعمومی خوبی نداشته باشد، نمیتواند به موفقیت برسد.
در ادامه این مراسم محمد سلطانیفر به توانایی ارتباطی قوی و استعداد و انرژی کاظمیدینان در حوزه ارتباطات و روابطعمومی اشاره کرد و ادامه داد: سیدغلامرضا کاظمیدینان علاوه بر آنکه در محیطهای کاری و حرفهایاش حضور بسیار موثر و گرمی دارد در تمامی کلاسهای درسش نیز همینطور است. او به صورت ذاتی فردی با ارتباطات بسیار قوی و تاثیرگذار است.
سید غلامرضا کاظمی دینان گفت: این اتفاق و برگزاری این مراسم خستگی و تلاش تمام این سالها را از من دور کرد و متوجه شدم چه دوستان ارزشمندی دارم. امیدوارم بتوانم خدمت به مردم و شما را تا جایی که در توانم هست ادامه دهم.
گفتنی است در مراسم نکوداشت سید غلامرضا کاظمی دینان ضمن گرامیداشت و تقدیر از سالها فعالیت حرفهای این استاد پیشکسوت از سردیس وی رونمایی و توسط ماهنامه مدیریت ارتباطات به او تقدیم شد.
همچنین از کتاب سیدغلامرضا کاظمیدینان به نام «روابطعمومی، مکمل مدیریت» نیز رونمایی شد ، این کتاب در دو بخش به موضوع مدیریت و نقش آن در سازمان و روابطعمومی و نقش آن در موفقیت سازمان اشاره کرده است، این اثر در ۳۱۰ صفحه و تالیف مشترک سیدغلامرضا کاظمیدینان و عبدالله عیوضپور توسط انتشارات سیمای شرق به منتشر شده است.