سردار رسول رحیمی در نشست شورای پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در مباحث مرتبط با پدافند موضوع پیشگیری و پیشبینی در اولویت قرار دارد، اظهار داشت: روزگاری منابع آبی فراوانی در این استان وجود داشت، اما امروز شاهد وجود بحران برای تامین آب در این استان هستیم و این مسئله دردناک است.
وی افزود: طرح جامع پدافند چهارمحال و بختیاری پارسال رونمایی شد، استاندار این استان در مسائل پدافندی کارنامه درخشانی دارد و به همه مسائل پدافندی مسلط است، با اجرای این طرح دیگر شاهد اتفاقات غیرقابل پیشبینی در حوادث نخواهیم بود، شهرکرد تنها مرکز استانی است که طرح جامع پدافندی آن به مرحله اجرا در نیامده است.
سردار رحیمی اضافه کرد: در طرح جامع پدافندی چهارمحال و بختیاری باید وظایف هر دستگاه بهصورت مشخص اعلام شود.
بیشتر بخوانید
وی گفت: تمامی مدیران دستگاههای اجرایی موظف هستند یک درصد از بودجه دستگاه خود را به مسائل پدافندی برای مصونسازی زیرساختها اختصاص دهند.
سردار رحیمی با اشاره به شیوع بیماری کرونا در کشور، توضیح داد: اگر به مسائل پیشگیری در این بیماری توجه میشد، نیازی به هزینه در مباحث درمانی نبود و نباید اجازه دهیم که عادیانگاری در کرونا به درمان ختم شود.
وی تاکید کرد: اگر دستگاههای اجرایی در مباحث پدافندی به وظیفه خود بهخوبی عمل کنند، نیازی به حضور استاندار در بحرانها برای حل مشکلات نخواهد بود، دستورالعمل نظامات کمیتههای استانی پدافند برای اجرا به استانها ابلاغ شده است.
سردار رحیمی در خصوص بحران آب شهرکرد، خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه چهارمحال و بختیاری در سرچشمه قرار داشت به مسائل پدافندی در حوزه آبرسانی توجه جدی در گذشته صورت نگرفت، اجرای رزمایش پدافند در حوزه آب در این استان منحصر بهفرد بود، اجرای این خطوط پدافندی برای تامین آب شهرکرد یک ارزش افزوده محسوب میشود.
وی ادامه داد: تمرکز بر امنسازی اضطراری و مصونسازی فوری آسیبپذیری سایبری زیرساختها حیاتی و مهم، تاکید و تمرکز بر عملیات تضمین تداوم کارکردهای اصلی زیرساختهای حیاتی، تاکید و تمرکز بر کاهش مدیریت تهدیدات درونزا و بر عملیات حفاظتی در زیرساختهای حساس و حیاتی و غربالگری حفاظتی، بازرسی و کنترل مضاعف عملیاتی از زیرساختهای حیاتی و حساس از اولویتهای پدافندی پیش رو است.