مدیر منطقه هفت شهرداری قم حل معضل موش‌ها را نیازمند اقدامات جدی دانست.

 محمد رمضانی در دیدار مردمی مسئولین استانی و شهری در مساجد سطح استان که به مناسبت هفته دولت، در مسجد ابوالفضل(ع) خیابان امام موسی صدر برگزار شد، با اشاره به اینکه منطقه هفت هسته مرکزی و قلب شهر قم است، اظهار کرد: شهرداری به دنبال اقداماتی در حوزه بافت فرسوده است و برای حرکت در این زمینه نیازمند زمین‌های پشتیبان ۳۲ و ۴۸ هکتاری پردیسان هستیم.

مدیر منطقه هفت شهرداری قم با اشاره به اینکه این زمین‌ها برای تملک بافت فرسوده استفاده می‌شوند، مطرح کرد: احیا و بهسازی میدان مطهری نیز از طریق همین زمین‌ها دنبال می‌شود و به‌زودی طرح مطالعاتی و بهسازی آن انجام می‌شود.

او از احداث بوستان در کوچه ۴۷ محله خاکفرج خبر داد و گفت: این موضوع در طرح تفصیلی نیز دیده‌شده و در سال گذشته نیز مقداری از تملکات آن انجام شده است.

رمضانی با تأکید بر اینکه مخازن زباله در معابر خودشان آلودگی‌زا و محل تجمع موش ها  هستند، بیان کرد: وجود این مخازن موجب می‌شود عابرین و ساکنین محل در تمام ساعات شبانه‌روز زباله‌های خود را در آن‌ها قرار دهند و ماندگاری بالای آن در مخازن موجب آلودگی می‌شود.

او با بیان این که حل معضل موش‌ها نیازمند همکاری دستگاه‌ها است، ادامه داد: تله‌گذاری‌هایی نیز برای موش‌ها انجام شده، ولی این مشکل به معضل امروز شهر قم تبدیل‌شده و نیازمند اقدامات جدی است.

گفتنی است موش نروژی یا همان قهوه‌ای هر ۲۱ روز یک بار، زاد و ولد می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۲ ۱۲ شهريور ۱۴۰۱
بهداشت عمومی و همگانی و نظافت معابر بهداشت محیط بهداشت فردی بهداشت حرفه ای در قم به پایین ترین سطح و حد و اندازه خود رسیده است.شهر قم متاسفانه مردم و شهروند ان به اصول و دستورات و فرامین و قواعد بهداشتی و نظافتی اعم از فردی و شخصی و محیطی بی اعتنا و بی توجه و بی دقت هستند.شهرداری و خودروها حمل زباله شهری بسیار بسیار بسیار آلوده و کثیف هستند و خودروهایی حمل زباله تمیز و پاک و شسته نیستد و از سر و روی آنها آشغال و زباله می بارد.محیط های شهری و بیمارستانی و کوچه ها و معابر و خیابانها می بایست ضدعفونی و بهداشتی سازی شوند.اهمیت بهداشت بالا هست اما دستگاهها و مسولین و ادارات و نهادهای مدنی و دولتی نسبت به بهداشت بی توجه هستند.