نادر رحیمی اظهار کرد: رصد و پایش مستمر و روزانه قیمت و عرضه کالاهای اساسی به ویژه گوشت مرغ در سطح بازار استان تشدید می شود.
وی افزود: هیچ گونه کمبودی در تامین گوشت مرغ در استان وجود ندارد و تداوم تولید در واحدهای مرغداری ادامه دارد.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی آذربایجان غربی بیان کرد: روزانه به طور میانگین ۲۴۰ تن گوشت مرغ در سطح کشتارگاه های استان تولید و روانه بازار مصرف می شود و به قیمت مصوب و حتی کمتر از آن در سطح بازار عرضه می شود.
رحیمی با بیان که از طریق بسیج اصناف بازرس مقیم در سطح کشتارگاه های استان حضور خواهند یافت، خاطرنشان کرد: توسعه و ترویج تولید نژاد مرغ آرین توسط زنجیره ها و مرغداران باید در دستور کار قرار گیرد.