حسن ساسانی گفت: از سال ۱۳۹۶ تاکنون چهار هزار کنتور حجمی هوشمند الکترومغناطیس روی چاههای کشاورزی، صنعت و خدمات دولتی نصب شده است.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای اصفهان ادامه داد: با اقدامات انجام شده شاهد صرفه جویی حدود ۲۲۸ میلیون مترمکعب در منابع آب زیرزمینی بودیم.
ساسانی افزود: برای چارهاندیشی برای کنترل افت و کسری مخزن در آبخوانها، وزارت نیرو با تعریف طرح تعادل بخشی، تغذیه مصنوعی و پخش سیلاب در سال ۸۴، برنامههای خود در زمینه بهبود وضعیت منابع آب زیرزمینی را آغاز کرد.
او خاطر نشان کرد: مرکز سامانه ۳۸۴۸ یکی از راههای ارتباط با شرکت آب منطقهای اصفهان است و مردم میتوانند در سراسر استان از طریق تماس با این سامانه، در تمام طول شبانه روز گزارش تخلفات از قبیل حفاری، لایروبی، کف شکنی غیر مجاز چاه، بهره برداری از چاههای فاقد پروانه و موارد دیگر را مطرح کنند.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای استان اصفهان تصریح کرد: از سال ۸۴ تاکنون هشت هزار و ۲۲۰ حلقه چاه غیر مجاز در استان پر و مسدود و همچنین چهار هزار و ۲۳۱ دستگاه و ادوات حفاری غیرمجاز در این منطقه توقیف شده است.
او گفت: سالانه سه میلیارد و ۶۷۰ میلیون مترمکعب از آبهای زیرزمینی و چاههای این استان بصورت مُجاز و غیرمجاز استخراج میشود.
۳.۳ میلیارد مترمکعب از این میزان را چاههای مُجاز استحصال میکنند و ۳۷۰ میلیون مترمکعب نیز مربوط به چاههای غیرمجاز است.
حفر چاه آب در اصفهان به دلیل خشکی زایندهرود به شدت افزایش یافته بطوریکه تاکنون افزون بر ۱۰ هزار حلقه چاه غیرمجاز فعال در این استان شناسایی شده است.