محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : بعد از حدود ۳۰ یا ۴۰ سال این اولین باری است که بدهی دانشگاهها به شرکتهای دارویی صفر میشود و در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم در همین هفته دولت، ۲۵۰ میلیارد تومان از بدهیهای ما را پرداخت کرده است.
وی گفت : این اقدام دولت ضمن کمک به دانشگاه ها، موجب رونق فعالیت کارخانجات و شرکتهای دارویی میشود و با توجه به اینکه بسیاری کشورها طالب داروهای ایرانی هستند، این امر میتواند موجب رونق صادرات و افزایش ارزآوری برای کشور شود.
محمدی افزود : تکمیل پروژههای نیمه تمام از دیگر اقدامات مهم دولت در حوزه بهداشت و درمان است، در این زمینه هزار میلیارد تومان برای استان در سفر هیات دولت مصوب شده که با گذشت مدت کوتاهی از سفر ۳۰ درصد آن به استان تخصیص شده است.
وی افزود : خوشبختانه تکمیل پروژههای بیمارستانی و درمانی در اولویت کار دولت قرار دارد و پروژههایی در سفر مصوب شده که سالها آرزوی کرمانشاهیان بوده و در چند سال اخیر به دلیل عدم اعتبار متوقف مانده بودند.
محمدی ادامه داد : در حال حاضر بیش از ۱۰۰ کودک مبتلا به CF در استان شناسایی شده که خوشخبتانه خدمات خوبی برای آنها در دست اقدام داریم و ظرف یک ماه آینده درمانگاه بیماران CF در محل کلینیک بوستان افتتاح میشود و از هفته گذشته هم داروی این بیماران تماما رایگان شده است.
وی افزود : حضور یک فوق تخصص ریه اطفال برای درمان کودکان CF در استان ضروری است، متاسفانه فارغ التحصیلان این رشته بسیار اندک هستند و سالانه یک یا دو نفر فارغ التحصیل در این رشته داریم، اما به جد پیگیریم که بتوانیم یکی از پزشکان این رشته را به استان بیاوریم.
محمدی گفت : در حال حاضر در بیمارستانهای استان کمبود سرم نداریم و عمده کمبود سرم مربوط به بخش سرپایی است.
وی گفت : در این زمینه هم خوشبختانه دولت واردات سرم را در دستور کار قرار داده، چرا که پیش از این واردات این محصول ممنوع بود و با انجام این وادرات به نظر میرسد به زودی کمبودها در این زمینه مرتفع شود.
محمدی افزود : در حال حاضر یکی دو محموله وارد کشور شده است که سرمهای مورد نیاز برای آماده سازی استان جهت مراسم اربعین هم از آن تامین شده است.
وی افزود : اقدامات لازم در حوزه بهداشت و درمان استان در آستانه برگزاری مراسم اربعین انجام شده و در این زمینه ۱۳۰ دستگاه آمبولانس و اتوبوس آمبولانس در مسیر تردد زوار مستقر شده است.
محمدی ادامه داد : تمامی بیمارستانهای استان از ۱۵ شهریور به حالت آماده باش درآمده و تجهیزات و نیروی انسانی و متخصص بیمارستان قصرشیرین تقویت شده است.
وی افزود : دو بیمارستان صحرایی در قصرشیرین و مرز خسروی برپا شده است و قرنطینه مرزی هم ایجاد شده و تجهیزات لازم برای غربالگری موارد مبتلا به کرونا و وبا در مرز مستقر شده است.
وی گفت : با توجه به گرمای هوا تجهیزات درمانی برای درمان بیماران گرمازده هم در مرز مستقر شده است .