گفت‌وگو‌‌ با استاد قدیمی شیره‌پزی در گناباد + فیلم

شیره‌ پزی یکی ‌سنت‌ های قدیمی در گناباد است.

شیره‌پزی یکی ‌سنت‌های قدیمی در گناباد است که امروزه در حال فراموشی است. کارگاه‌های قدیمی کم کم بسته می‌شوند و صاحبان این هنر نیز این سنت را با خود به فراموشی می‌سپارند.

در روستای قوژد باغ های انگور زیادی وجود دارد که انگور آن تبدیل به شیره شده و از سایر نقاط گناباد نیز انگورها را به این کارگاه می آورند تا استاد شیرپز آنها را تبدیل به شیره کند.

محمد صفری ۴۰ سال است که در کار شیره پزی فعالیت دارد و به گفته خود در گذشته این هنر را در کنار پدر آموخته و بعد از فوت او این کار را ادامه داده است.

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۴ ۰۹ شهريور ۱۴۰۱
کلا شیره گیری یه هنره از هر نوعش که باشه و گرفتنشم یه لذت خاص داره..
آخرین اخبار