سرپرست اداره دامپزشکی بویراحمد از نظارت کارشناسان دامپزشکی بر کشتار دام در کشتارگاه صنعتی یاسوج خبر داد.

منوچهر آشتیانی مقدم گفت: همه مراحل کشتار دام از ذبح تا بسته بندی گوشت قرمز و سایر آلایش‌های دامی در کشتارگاه صنعتی دام یاسوج زیر نظر دامپزشکی انجام می‌شود.

او نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر اینگونه مراکز را دقیق توصیف کرد و افزود: بازرسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی نیز به صورت مستمر از این مراکز بازدید می‌کنند.

آشتیانی مقدم می‌گوید: بازدید‌های مستمر به منظور بررسی وضعیت بهداشتی همهه مراحل کشتار دام از کشتارگاه‌های دام و طیور شهر یاسوج انجام می‌شود.

سرپرست اداره دامپزشکی بویراحمد تامین گوشت سالم، بهداشتی و حلال برای مصرف مردم را از کار‌های مهم دامپزشکی برشمرد و ادامه داد: همه مسئولان کشتارگاه باید به رعایت کامل قوانین بهداشتی توجه کنند و مسئولان فنی و بهداشتی نیز نظارت دقیق بر آن داشته باشند.

یاسوج دارای یک واحد کشتارگاه صنعتی دام و ۲ واحد کشتارگاه صنعتی طیور، گوشت قرمز و سفید است که نیاز مردم این شهرستان و مناطق همجوار را تامین می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.