علی داودی در نشست خبری به مناسبت هفته دولت گفت: این تعداد پروانه به دلیل مغایرت فعالیت این واحدهای تولیدی با شاخصهای استاندارد تعلیق و باطل شد؛ در این مدت ۳۱ پروانه استاندارد جدید صادر شد.
او ادامه داد: در این مدت ۴۸۱ مورد نمونه برداری از واحدهای تولیدی خوزستان، و ۴۴ هزار و ۲۰۰ مورد کنترل محموله وارداتی در استان انجام و ثبت شد و ۱۸ هزار و یکصد سیلندر گاز به دلیل استاندارد نبودن از مدار مصرف خارج شد.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی خوزستان گفت: مردم میتوانند برای بررسی و اصالت سنجی پروانه استاندارد یک محصول، کد مندرج بر روی کالا را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال، و پاسخ آن را دریافت کنند.
آقای داودی با اشاره به اینکه سالانه حدود ۶۰۰ نمونه برداری از طلافروشیهای سطح خوزستان انجام میشود، ادامه داد: در صورتی که طلای موجود در بازار با استاندارد مغایرت داشته باشد با واحد تولید کننده برخورد میشود.
به گفته او، در خوزستان ۶۰ واحد تولید کننده طلا وجود دارد و این بازرسی بر روی طلاهای وارداتی نیز انجام میشود.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی خوزستان با اشاره به اهمیت استاندارد سازی مصالح ساختمانی نیز گفت: مصالح و تجهیزات ساختمانی در زمان تولید باید نشان استاندارد دریافت کنند؛ در مواردی مصالح استاندارد هستند، اما به درستی در ساخت و ساز استفاده نمیشوند؛ در حادثه متروپل آبادان تخلفاتی در تهیه و نحوه استفاده از مصالح ساختمانی انجام گرفت.
علی داودی در ادامه با اشاره به موضوع کم فروشی که در چند ماه اخیر اداره کل استاندارد به طور جدی ورود کرده است، گفت: از اسفند پارسال اندازه گیری مواد غذایی بسته بندی شده توسط این اداره آغاز شده است که از ۶۰ مورد نمونه برداری که در بازار انجام گرفته ۱۶ مورد انطباق لازم با استاندارد در اندازه و میزان را نداشتند.