دلاکه رئیس انجمن صنفی شرکتهای مسافربری خراسان جنوبی گفت: با توجه به اینکه خراسان جنوبی از نعمت خطوط مستقیم قطار و هواپیما تا مرزها محروم است لذا این موضوع باعث شده مردم زودتر از سالهای گذشته برای درخواست بلیت اقدام کنند.
او افزود: این موضوع باعث شده بود که بازار سیاه راه بیفتد و پای دلالها به این قضیه باز شود.
دلاکه بیان کرد: برای حل این مشکلات، جلساتی در ستاد اربعین استان برگزار و خروجی جلسات بر این شده که با در نظر گرفتن تورم و کرایه سالهای گذشته مبلغی عادلانه محاسبه و اعلام شود.
رئیس انجمن صنفی شرکتهای مسافربری خراسان جنوبی ادامه داد: بر این مبنا مقرر شد کرایه اتوبوسها ۷۰ میلیون تومان باشد و اخذ هرگونه مبلغی بیش از این مبلغ تخلف است.
او تصریح کرد: زائرین برای دریافت بلیت اتوبوس عجله نکنند و دست نگه دارند تا دستورالعملهای ستاد اربعین صادر شود؛ ما تابع دستورالعملهای ابلاغی هستیم و کرایهها نیز بر همان مبنا تعیین می شود.
دلاکه اظهار کرد: مردم نگران افزایش مبلغ کرایهها نباشند؛ پیش بینی می شود کرایهها کاهشی باشد، زیرا اتوبوس به اندازه کافی وجود دارد و ظرفیت آنها هنوز تکمیل نشده است؛ در صورت کاهش یا افزایش کرایهها ما به التفاوت آن محاسبه و از افراد دریافت و یا به آن ها عودت داده می شود.
رئیس انجمن صنفی شرکتهای مسافربری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ۲۵۰ تا ۳۰۰ دستگاه اتوبوس برای سفر اربعین پیش بینی شده است، ادامه داد: از این تعداد اتوبوس تاکنون حدود ۶۰ درصد قرارداد تنظیم کرده اند و مابقی قراردادی تنظیم نکرده اند.