مشاور وزیر در امور اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیش از ۹۵ درصد تسهیلات کمیته امداد در کشور منجر به اجرای طرح و ایجاد اشتغال پایدار در جامعه می‌شود.

علی اکبر خادمی دیشب در نشستی با مدیران مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی استان قزوین، گفت: از ۱۰۰ درصد طرح‌هایی که در کمیته امداد اجرا می‌شود بیش از ۹۱ درصد پایدار هستند و بعد از یکسال پایداری خود را حفظ می‌کنند.

وی گفت: طبق آسیب شناسی انجام شده از طرح‌های اشتغال کمیته امداد، عامل اصلی پایداری این طرح ها، موضوع هدایت و راهبری شغلی است که از تجربه‌های موفق این دستگاه به شمار می‌آید.

خادمی افزود: با توجه به این موضوع، هیات‌های شناسایی و نظارت بر راهبران شغلی را در استان‌ها راه اندازی کرده ایم تا راهبری شغلی را در مورد طرح‌های خرد دیگر نیز اجرا کنیم.

این مسوول اشتغال افزود: با توجه به این تجارب، می‌توان ابزار‌ها و راهکار‌هایی را پیدا کرد که هم پولساز بوده و هم در خدمت به مردم و ایجاد اشتغال در جامعه موثر باشد.

وی افزود: در این راستا استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی را به نفع اشتغال کلید زده و طرح آن را تهیه کرده ایم و جمع بندی اولیه آن انجام شده است.

این مسوول افزود: در این طرح، گروه‌های مردمی، هیات‌ها و مساجد که علاقه‌مند به ایجاد اشتغال برای محله خود هستند می‌توانند مجوز‌های اشتغال، کارآفرینی و تعاونی شدن را دریافت کنند.

وی گفت: چشم اندازی که ما برای مجموعه‌های مردمی و جهادی در نظر گرفته ایم این است که به یک کارآفرین اجتماعی تبدیل شوند که قطعا با توجه به تجارب خود در این حوزه نیز موفق خواهند شد.

خادمی در ادامه با بیان اینکه تدوین، اصلاح و بازنگری آیین نامه مراکز مشاوره اشتغال را در دستور کار داریم تا موضوع ارتقای بهره وری در شرح وظایف این مراکز قرار گیرد، افزود: اولین تصمیم گیری صورت گرفته در این زمینه این است که امکان دریافت مجوز کاریابی برای مراکز مشاوره شغلی وجود دارد و امکان اخذ مجوز مجازی نیز برای آن‌ها فراهم شده است.

وی گفت: سه طرح ملی را در این مدت کوتاه در راستای حمایت از مراکز مشاوره شغلی اجرا کرده ایم که یکی از آن‌ها بهره گیری از ظرفیت آن‌ها در بحث نظارت میدانی برای راستی آزمایی اشتغال است.

خادمی افزود: در این طرح با بهره گیری از ظرفیت مراکز مشاوره شغلی، تمامی کد‌های ملی که در سامانه رصد به عنوان شاغل جدید تعریف می‌شوند از طریق کاریابی‌ها و نرم افزار مربوط نظارت می‌شوند.

وی اضافه کرد: امسال شرایط و زیرساخت‌ها را ایجاد کرده ایم و مراکز مشاوره شغلی در استان‌ها طرف قرارداد صندوق کارآفرینی امید می‌شوند و برای نظارت میدانی بر اشتغال‌های ایجاد شده اقدام می‌کنند.

خادمی اضافه کرد: امسال در کل کشور باید ۲ و نیم میلیون نظارت میدانی انجام شود که با بهره گیری از ظرفیت این مراکز عملیاتی خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.