مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت : شرکت‌های بیمه‌ای هیچ گونه مسئولیتی در قبال تامین خسارت ناشی از وقوع حوادث برای آسانسور‌های فاقد تأییدیه ایمنی ندارند.

مهدی حسین پور مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت : براساس قوانین و مقررات سازمان ملی استاندارد ایران، اخذ تأییدیه ایمنی استاندارد برای آسانسور در بازه‌های زمانی حداقل یکساله اجباری است و با عنایت به اینکه آسانسور وسیله‌ای مکانیکی - الکتریکی می‌باشد، باید به وسیله اشخاص حقیقی و حقوقی ذی صلاح به طور مستمر تحت سرویس و نگهداری قرار گیرد.

وی تصریح کرد: در صورتیکه آسانسوری تأییدیه ایمنی استاندارد دریافت نکرده باشد و یا تاریخ اعتبار یکساله تأییدیه استاندارد آن گذشته باشد و حادثه منجر به جرح در آن اتفاق بیافتد، شرکت‌های بیمه‌ای هیچ گونه مسئولیتی در قبال تامین خسارت آن حادثه را ندارند.

دبیر شورای استاندارد استان گفت: مطابق مبحث ۱۵ قانون و مقررات ملی ساختمان تا زمان عقد قرارداد سرویس و نگهداری مناسب با اشخاص حقیقی و حقوقی صاحب صلاحیت، مسئولیت حقوقی آسانسور با کارفرما یا بهره بردار ساختمان خواهد بود و در قبال هر حادثه‌ای باید پاسخگو باشد.

وی از مدیران و مالکین آپارتمان‌های مسکونی، عمومی و تجاری خواست: ضمن بررسی شرایط آسانسور‌های مورد استفاده در آپارتمان از معتبر بودن تأییدیه ایمنی آسانسور اطمینان حاصل گردد و در صورت منقضی شدن اعتبار تأییدیه و یا نبود اخذ تأییدیه، پیگیری لازم در خصوص صدور تأییدیه ایمنی آسانسور از طریق یکی از شرکت‌های فروشنده و سرویسکار معتبر آسانسور استان در دستور کار قرار گیرد.

حسین پور یادآور شد: اسامی فروشندگان و سرویسکاران معتبر آسانسور استان کرمانشاه در زیرپورتال این اداره کل به آدرس "kermanshah.isiri.gov.ir" در قسمت دسترسی سریع موجود است .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.