محمدمهدی رحیمی نیارکی معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین گفت: از سال ۹۶ تاکنون بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در سطح این استان براساس دستورالعملهای ابلاغی پرداخت شده است.
رحیمی نیارکی افزود: قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری در سال ۱۳۹۶ به تصویب رسید و تسهیلات آن در سال ۱۳۹۷ در استان قزوین طبق دستورالعمل ابلاغی پرداخت شد.
وی اضافه کرد: این تسهیلات با نرخ بهره ۶ درصد و بازپرداخت پنج ساله بوده و دوسال مدت زمان مشارکت و تنفس دارد که میتواند برای راه اندازی کسب و کارها و اشتغال روستایی بسیار موثر باشد.
رحیمی نیارکی گفت: هدف از پرداخت این تسهیلات تثبیت جمعیت روستایی، جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، تحول در روستاها و ایجاد اشتغال و اقتصاد پایدار در مناطق روستایی و عشایری است.
وی افزود: متقاضیان میتوانند برای گرفتن این تسهیلات بعد از دریافت مجوز از دستگاههای اجرایی، درخواست خود را در همان دستگاه ثبت کنند تا بعد از بررسی و تصویب در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بانکهای عامل معرفی شوند.
رحیمی نیارکی با بیان اینکه سرانه اشتغال در حوزه روستایی ۲۵۰ میلیون تومان به ازای هر نفر است، گفت: این تسهیلات در ایجاد تحول و رونق اقتصادی در روستاها و مناطق عشایرنشین بسیار موثر است و باید تلاش کنیم تا با اطلاع رسانی شاهد پرداخت آن به متقاضیان واقعی باشیم.
به گفته وی، بحث نظارت بر تسهیلات پرداختی قبل از اجرا، حین و بعد از اجرا توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین انجام میشود.
معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین گفت: معیار ما در این زمینه، انطباق لیست بیمه با تعهد اشتغال کارفرما است که باید تا پایان مدت زمان پرداخت تسهیلات همخوانی داشته باشد.