روش پختی که گوشت را به ماده‌ای سرطان زا تبدیل می‌کند! + فیلم

فیلمی درباره فواید و مضرات گوشت قرمز و روش صحیح پخت آن، منتشر شده است.

گوشت قرمز همواره یکی از مواد پرمصرف در برنامه های غذایی است که در وعده‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

باید بدانیم که هر ماده غذایی روش پخت خاص خود را دارد و عدم رعایت آن می‌تواند موجب بروز بیماری‌های مختلف از جمله سرطان شود.

در ادامه، فیلمی درباره روش صحیح پخت گوشت قرمز و فواید و مضرات آن را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید:


 

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.