حسن توكل نيا گفت: دولت و مجلس شوراي اسلامي بايد هزينه هاي ساخت آثار تاريخي را به جهت هدر نرفتن بودجه ها، از سينما به تلويزيون ببرند.

حسن توكل نيا تهيه كننده سينما با اشاره به عدم موفقيت فروش فيلم هاي تاريخي به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: هزينه ساخت فيلم هاي تاريخي از 5 ميليارد به بالا بوده و ساخت دكور اين آثار در سريال هاي "مختار نامه" و امام علي(ع) نيز غير قابل تصور است.
وي افزود: سريال هاي تاريخي در تلويزيون باتوجه به هزينه هاي بالاي آن ها در 40 يا 50 قسمت براي تماشاگر پخش و به شبكه ها و رسانه هاي ديگر نيز مي‌رود.
توكل نيا اظهار داشت: يك اثر تاريخي در سينما به عنوان يك پروژه فاخر همان 10 ميليارد را با توجه به حساسيت هايش تبديل به 15 ميليارد كرده و آن را در 120 دقيقه به روي پرده مي‌برند.
اين تهيه كننده تصريح كرد: با توجه به هزينه هاي گزاف ساخت يك فيلم سينمايي، به طبع دستمزد بازيگران بالا رفته و آن ها ديگر حاضر به بازي در آثار ما با دستمزدهاي 50 ميليون توماني نيستند.
وي افزود: معتقدم براي هدر رفتن هزينه ها، بهتر است ما ساخت اين آثار را به تلويزيون برده چون مخاطب بالا، اعتبار رسانه را افزايش مي‌دهد.
اين تهيه كننده اظهار داشت: معتقدم، دولت و مجلس بايد بودجه اين اتفاقات را به سمت تلويزيون برده و سينما را با روش هاي ديگر تقويت كنند.
توكل نيا تصريح كرد: بايد بودجه هاي را براي ساخت سالن هاي سينما را با استانداردهاي بالا و با صدايي خوب را افزايش داده تا مخاطب از فضاي مناسب آن راضي باشد.
وي ادامه داد: سال گذشته، 50 ميليارد به آثار فاخر اختصاصي دادند كه مي‌توانسته آن بودجه را به 5 يا 6 مجموعه سينمايي با شايد 9 سالن در طي 5 سال، ما را بي نياز از مشكلات سالن هاي سينمايي كنند.
اين تهيه كننده اظهار داشت: متاسفانه عملكردها خوب نبوده و من نيز نگران هدر رفتن پول بيت المال و هزينه ها هستم.
وي خاطرنشان كرد: "مسافري ري" در سينما به فروش قابل توجهي نرسيد ولي در تلويزيون با 100 ميليون مخاطب از تهران، شهرستان ها و كشورهاي اسلامي توانست به موفقيت شايان توجهي برسد./ي2
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار