نماینده شهرستان شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس بررسی‌های میدانی، آب شدن سریع یخچال‌های دائمی، تغییر اقلیم، سیلاب اخیر و آلوده شدن آبخوان منجر به کدورت آبریز کوهرنگ شده است و مردم نباید به شایعات توجه کنند.

احمد راستینه اظهار داشت:۶۰ درصد آب شرب شهرکرد و توابع آن تنها با یک خط انتقال آب از چشمه کوهرنگ با ۴۰۰ لیتر بر ثانیه و بقیه این نیاز از آب‌های زیرزمینی چاه‌ها تامین می‌شد.

وی عدم پیش‌بینی خط پدافندی، تصفیه‌خانه و زیرساخت‌های ضعیف بازتوزیع آب را از جمله مهم‌ترین مشکلات در حوزه آب شهرکرد عنوان کرد و افزود: قصوری که اکنون شاهد نتایج آن هستیم قابل چشم‌پوشی نیست و باید با مسئولان ترک فعل‌کرده برخورد قانونی شود.

راستینه اضافه کرد: پهنه‌بندی و جیره‌بندی آب شهرکرد باید از قبل انجام می‌شد و برای جبران عدم وجود خط پدافندی نیز برنامه‌ریزی نشده بود.

وی تسریع در اجرای خطوط پدافندی را نتیجه جمع‌بندی طرح مشکلات با وزیر نیرو دانست و گفت: هرگونه انتقال غیرقانونی آب پیگیری می‌شود.

راستینه اظهار داشت: ۶۰۰ میلیارد تومان تجهیزات به استان وارد شده است و ۱۸۰ میلیارد تومان نیز برای نصب شبکه تصفیه‌خانه هزینه شد.


بیشتر بخوانید

 


وی بیان کرد: احیای تصفیه‌خانه گردنه خلک ضروری بود و ۱۶۰ لیتر بر ثانیه از آب کوهرنگ به مدار شهرکرد برگشته است.

راستینه گفت: از مردم تقاضا دارم اخبار را از شبکه‌ها و مجرا‌های رسمی پیگیری کنند و توجهی به شایعات فضای مجازی نداشته باشند.

وی افزود: امروز صبح با ارتقای میزان آب منتقله به ۲۵۰ لیتر بر ثانیه به آب شرب شهرکرد به پایداری نسبی می‌رسد.

نماینده شهرستان شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: خط عمان سامانی تکمیل و ۱۰۰ لیتر بر ثانیه آب از این خط وارد شبکه شهرکرد شده است.

راستینه افزود: خط پدافندی فدک نیز دیشب تکمیل شد و تسریع در تکمیل خطوط پدافندی به جهت اطمینان خاطر در شرایط اضطرار است تا هر خطی دچار مشکل شد بتوان از خط دیگری استفاده کرد.

وی ضمن رد شایعه ورود فاضلاب روستا‌های بالادست در شبکه آبی اضافه کرد: سلامت مردم خط قرمز ما بوده و تزریق آب آلوده به شبکه آبرسانی خیانتی غیرقابل جبران است.

راستینه گفت: کلرزنی دقیق و نمونه‌گیری مستمر در حال انجام است و حوزه سلامت آب بسیار مهم است و تاکنون گزارشی مبنی بر آلودگی آب نداشتیم.

وی یادآور شد: در بحران یخ‌زدگی آبریز پارسال نیز طی ۸ روز خط پدافندی سامان وصل و تنش آب مدیریت شد.

راستینه تصریح کرد: اکنون نیز باید برای نیاز آینده استان در شرایط بحران برنامه‌ریزی دقیق کرد.

وی افزود: وجود ۱۵ دشت ممنوعه بحرانی از نتایج این سیاست‌های اشتباه آبی است.

راستینه با اشاره به اینکه در حال حاضر رویکرد وزارت نیرو تغییر کرده و محرومیت‌زدایی و جهاد آبرسانی بسیار مهم است، اضافه کرد: از حوادث غیرمترقبه نمی‌توان گریخت و باید عزم جدی بر رفع نقاط ضعف داشت.

وی با بیان اینکه نجابت، صبر و تحمل مردم شریف استان به ما آبرو داده است، ادامه داد: کار جهادی و شبانه‌روزی مسئولان باید ادامه‌دار و تا به ثمر نشستن کار‌ها مستمر باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.