![رشد چشمگیر شاخص توسعه انسانی ایران پس از انقلاب](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323900_555.jpg)
لیدا رفعتی گفت: متاسفانه طبق آمار اعلام شده در هفته گذشته استفاده از ماسک در شهرستانهای استان بسیار کاهش پیدا کرده است و میانگین آن به ۱۹ درصد رسیده است به طوری که در شهرستانهای رزن، بهار و درگزین این آمار به صفر رسیده است، شهرستان فامنین با ۳۳ درصد استفاده بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است.
او گفت: درهفته گذشته به دلیل تخلفات و رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی و محیطی ۳۱ واحد صنفی در استان همدان پلمب شد و بیشترین تعداد همچنان مربوط به نانواییها بوده است.
رفعتی در ارتباط با رعایت شیوه نامه های بهداشتی گفت: همچنان فرودگاه با رعایت ۱۰۰ درصدی این موارد بهترین آمار را به خود اختصاص داده است، اما از سوی دیگر، درصد رعایت بهداشت و حافظت فردی در پایانههای مسافربری برون شهری و مراکز ورزشی با ۵۷درصد رعایت کمترین میزان را به خود اختصاص داده است.