غریب آبادی گفت: با توجه به ظرفیت‌های نخبگان کردستان و تجربه‌ها و الگو‌های موفق آنان، بهره مندی قوه قضائیه از دانش نخبگان اجتماعی کُرد در حوزه حقوق بشر امری ضروری است.

کاظم غریب آبادی در نشست تخصصی و تعاملی تبیین حقوق بشر با حضور نخبگان اجتماعی کردستان و جمعی از مدیران سازمان‌های مردم نهاد در سنندج، اظهار داشت: برنامه ریزی کلیدی و ارتباط تنگاتنگ با سازمان‌های مردم نهاد و بکارگیری موثر از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد، یک مولفه کلیدی و اثرگذار در برنامه‌های ستاد حقوق بشر است.

معاون امور بین الملل و حقوق بشر قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر افزود: ما به صورت اصولی یک جامعه مردم نهاد قوی در جمهوری اسلامی ایران داریم؛ اما ضروری است در حوزه‌های مرتبط با حقوق بشر بیشتر سرمایه‌گذاری کنیم.

او با تاکید بر اهمیت حضور سمن‌ها در عرصه‌های داخلی و بین المللی، یادآور شد: برنامه ریزی ما در ستاد حقوق بشر این است که سازمان‌های علاقمند به موضوعات مرتبط حقوق بشری و فعالیت در داخل و خارج را هم حمایت کنیم و هم تعامل نزدیک با آن‌ها داشته باشیم.

غریب آبادی به دنبال پیشنهاد رئیس مجمع جوانان استان کردستان، دستور داد میزبانی یکی از نشست‌های ملی توانمندسازی سازمان‌های مردم نهاد در حوزه بین الملل در استان انجام شود.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های نخبگان کردستان و تجربه‌ها و الگو‌های موفق آنان، بهره مندی قوه قضائیه از دانش نخبگان اجتماعی کُرد در حوزه حقوق بشر را ضروری عنوان کرد.

دبیر ستاد حقوق بشر خود را سفیر توسعه و آبادانی کردستان خواند و گفت: در سطح ملی از همه ظرفیت‌ها برای رفع چالش‌ها و اعتلای جوانان کردستان در همه حوزه‌ها بهره خواهیم گرفت.

برچسب ها: حقوق بشر ، قوه قضائیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.